halogeny w zderzaku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja mam włożone w zderzak fota poniżej koszt 70zł i w ostatnią noc z soboty na niedzielę się przydały na trasie Pszczyna -Oświęcim-Libiąż mgła że tylko nożem kroić właśnie założone poniżej świateł głównych dają lepszy efekt świetlny a niżeli tak jak w oryginale nawet można zauważyć że firmy od tego właśnie rozwiązania odchodzą montując światła przeciwmgłowe w zderzak
a jak rozwiazales sprawe mocowania? do czego mocowales te halogeny? bo ja wlsanie zmierzam w podobnym kierunku, nie przekonuja mnie halogeny w reflektorach (za wysoko...) tylko wlasnie nie wiem jak zrobic mocowanie gdzies w zderzaku...pszczyna pisze:Ja mam włożone w zderzak fota poniżej koszt 70zł i w ostatnią noc z soboty na niedzielę się przydały na trasie Pszczyna -Oświęcim-Libiąż mgła że tylko nożem kroić właśnie założone poniżej świateł głównych dają lepszy efekt świetlny a niżeli tak jak w oryginale nawet można zauważyć że firmy od tego właśnie rozwiązania odchodzą montując światła przeciwmgłowe w zderzak
mozesz jakas fotke podeslac? co z czym polaczyc?
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Reflektor generalnie jest zamocowany w kratce trochę rzeźby czyli trzeba wyciąć dwa paski aby było miejsce na reflektor , a sama kratka po włożeniu w zderzak zabezpieczona jest blachowkrętem do zderzaka aby jakiś pierwszy lepszy amator cudzej własności sobie nie przywłaszczył .
No i na koniec niezbędna regulacja
No i na koniec niezbędna regulacja
Re: halogeny w zderzaku
Nie wiem czy halogeny sa duzo "grubsze" niz swiatla do jazdy dziennej helli , ale ja mam takie wlasnie swiatelka i wszystko pasuje... Moze fura byla po takim dzwonie ze coler wpadl pod sam silnik ale tam jest naprawde duuuuzo miejsca... jak patrzylem po swoich lamkach to nawet 2 razy grubsze by wlazly ....RallyFan pisze:witam wszystkich chcialbym zamontowac halogeny przeciw mgielne w zderzaku na dole w miejscu wlotow w golfiku 1.9 tdi a slyszalem ze podobno nie pasuja ( przeszkadza jakies wzmocnienie) wiec trzeba zrobic jakas przerobke jesli by ktos pomogl i opisal co tam trzeba zrobic to bardzo dziekuje
tak to wyglada :
chyba, moim zdaniem jedyny zly wplyw to zasloniecie colera... choc tylko troche, przy 35 stopniach pewnie bedzie z 6,5 konia mniej wiec chyba tylko to jest problemem ...