Gdzie w Trójmieście dorobią mi kluczyk z imobilaizerem ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie w Trójmieście dorobią mi kluczyk z imobilaizerem ?
Jak w temacie , kto dorabiał klucz w tym rejonie z imobilaizerem ? 

Golf Mk2 TDI 110KM Max Voll :)
Re: Gdzie w Trójmieście dorobią mi kluczyk z imobilaizerem ?
chcesz dorobic kluczyk czy immobilajzer czy jedno i drugie ???arek pisze:Jak w temacie , kto dorabiał klucz w tym rejonie z imobilaizerem ?
moze byc samo imo , mile widziany komplet.NEMESIS pisze:chcesz dorobic kluczyk czy immobilajzer czy jedno i drugie ???arek pisze:Jak w temacie , kto dorabiał klucz w tym rejonie z imobilaizerem ?
Golf Mk2 TDI 110KM Max Voll :)
dam Ci jutro znać musze się w czymś upewnić !!!!arek pisze:moze byc samo imo , mile widziany komplet.NEMESIS pisze:chcesz dorobic kluczyk czy immobilajzer czy jedno i drugie ???arek pisze:Jak w temacie , kto dorabiał klucz w tym rejonie z imobilaizerem ?

:]
A skad ty adres znasz gnojku co ??arek pisze:Czekam , dopiero teraz zauważyłem magiczny napis "MDT", to nie będziesz musiał mi adresu do firmy podawać przynajmniej

[ Dodano: Wto Gru 20, 2005 12:03 am ]
ale zdjecie w profilu masz odpowiednie, normalnie jak bym na ciebie patrzalNEMESIS pisze:dam Ci jutro znać musze się w czymś upewnić !!!!arek pisze:moze byc samo imo , mile widziany komplet.NEMESIS pisze: chcesz dorobic kluczyk czy immobilajzer czy jedno i drugie ???![]()

Re: :]
HE HE cwaniaczku a ładnie to tak kłamać w profilu ????
czy jak silnik leży w szopie a samochód ...
w śniegu... :green_fuck: ..to się liczy jako komplet !!!!!!???

a co za roznica, patrze w przyszloscNEMESIS pisze:HE HE cwaniaczku a ładnie to tak kłamać w profilu ????czy jak silnik leży w szopie a samochód ...
w śniegu... :green_fuck: ..to się liczy jako komplet !!!!!!???
![]()
![]()

czy jak samochod stoji w parku sztywnych a silnik w szopie to jest komplet ?

czy jak samochod stoji w parku sztywnych a silnik w szopie to jest komplet ?
WIEDZIAŁEM ŻE TO POWIESZ !!!!!!!!
Za późno sqmałem że ukręciłem bata na siebie !!!!!
WIEDZIAŁEM ŻE TO POWIESZ !!!!!!!!

- Prince2005
- Ma gadane
- Kontakt: