eee... jakiego zlomu :green_fuck:necu pisze:jestem pod wielkim wrazeniem, z takiego zlomu zrobic takie cudo
[golf MK2] projekt by albert
Moderator: G0 Karcio
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- kraja87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
konsola kozaczek ale te boczki trochę mi się nie podobają.. jakieś takie przyduże i zbyt zaokrąglone... No ale ważne że zamiast iść na łatwiznę i kupić gotowce, sam się bawiłeś vicolem i mdf Aha no i mogłeś trochę bardziej czorny materiał kupić- chyba że tylko tak na zdjęciach pojaśniał?
Golf sprzedany, ale w planie powrót do VW :) Chwilowo Mondeo kombi w dieselku :)
z materialem to jest tak ze mam go za free, a jakos strasznie nie chce na razie inwestowac. musze skonczyc na gotowo projekt z audio i moze pozniej zajme sie zmianami w tapicerce.kraja87 pisze:Aha no i mogłeś trochę bardziej czorny materiał kupić- chyba że tylko tak na zdjęciach pojaśniał?
plan jest zeby wogole wszystko obszyc skorą i alcantrą.
ale tak jak mowie - w tej chwili cel jest jeden, odpalic audio na sezon, i wyjechac z garazu na wiosne
pozniej takie sprawy "kosmetyczne" bede dorabial juz u jakiegos tapicera
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
czerwonego pewnie widziales, jezdzil na wszystkie majowki od chyba 2001 roku ))kostia pisze:albo mi się zdaje albo widziałem tego twojego czerwonego golfa na majóvwce 2003.
teraz zas czarny bedzie jezdzil
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
tak, tak a 1:39 to moj patent na klamki :):)kostia pisze:1:41
ech to byly zupelnie inne czasy heheh
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
lepiej moze jednak nie ))-Gruby- pisze:Albert, a mogę wrzucic filmik z majovwki 2k7 z Tobą, a raczej Twoim alter ego ? Wszystko ładnie nagrane, Twoje wdzięki. Ach, cóz za Kobiałka
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
masakra az wstyd sie do tego przyznackostia pisze:ale ja wrzuce filmik z majóVWki 2k9 ha!
Kiełbasa Alberta
Pozdro albert było super
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- krzysiek08
- Użytkownik