spryskiwacz na reflektory
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
spryskiwacz na reflektory
golf IV 19 tdi jak ustawić pokrętło od świateł jeśli w tym sie to ustawia żeby spryskiwacz nie spryskiwał mi reflektorów?bo albo mam coś popsute albo nie wiem jak to ustawić bo strasznie szybko mi sie płyn marnuje przez spryskiwanie reflektorów a nie wiem jak to wyłączyć
piwo i volkswagen,nie ma innych połączeń!!!
wystarczy umiejętnie spryskiwać sobie szybę płynem ja to robię etapami, raz pociągam za manetkę na jakąś sek. .. kiedy wycieraczki wchodzą w strumień płynu puszczam.. kiedy wycieraczki zjadą na sam dół, znów na chwilkę pociągam za manetkę, wycieraczki wykonają kolejny cykl.. i można tak w nieskończoność a spryski przy reflektorach i tak się nie uruchomią... bo do tego potrzebne jest dłuższe przytrzymanie manetki od wycieraczek.. z 2 lub 3 sek.
ja wciskam manetkę 2 razy po około 1 sekundzie, a jak nie chcesz się tak bawić możesz wyłączyć światła i spryskiwać do woli,
bez świateł i krótsze niż 3 sekundowe przytrzymanie daje, że leci tylko na szybę, a jak chcesz całkiem wyłączyć musiałbyś poodpinać wtyczki sprysków i zasilanie pompki spryskiwacza lamp
bez świateł i krótsze niż 3 sekundowe przytrzymanie daje, że leci tylko na szybę, a jak chcesz całkiem wyłączyć musiałbyś poodpinać wtyczki sprysków i zasilanie pompki spryskiwacza lamp
Ostatnio zmieniony czw lut 26, 2009 08:00 przez feniks, łącznie zmieniany 1 raz.