Witam, nadszedł czas aby przerobić seryjny wydech w corrado g60 bo po 1 sie rozleciał a po 2 auto schamowane na 202 konie i jest wrażenie jakby seryjny układ go dławił. Co radzicie aby zrobić. Kata juz nie ma. Z tego co czytałem to 2.5 lub 2.25 rura az do ostatniego seryjnego.
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób ?
Układ wydechowy w g60
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- marek orzech
- Mały gagatek

- Kontakt:
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
jak podajesz taki wynik z hamowni tj 202 to licz sie z tym ze zaraz posypią się pytania 
To ja pierwszy. Co masz nadłubane a aucie?
Koledze zostało polecone cos takiego do PG ale robione to było razem z innymi modami więc ciężko ocenić. Na pewno jak zwolisz trochewydech w doładowanym aucie to bedzie to korzystne ale nie wiem czy jest sens powiększać średnicę. PG ma 60mm wydech więc sporo.
tak to wyglada u kumpla

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/78f ... 8d65e.html
To ja pierwszy. Co masz nadłubane a aucie?
Koledze zostało polecone cos takiego do PG ale robione to było razem z innymi modami więc ciężko ocenić. Na pewno jak zwolisz trochewydech w doładowanym aucie to bedzie to korzystne ale nie wiem czy jest sens powiększać średnicę. PG ma 60mm wydech więc sporo.
tak to wyglada u kumpla

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/78f ... 8d65e.html
- marek orzech
- Mały gagatek

- Kontakt:
rozwiert, mniejsze kółko ogolnie dmucha 1.1 majac jakies 5900 obrotów, do tego wałek, wieksze ic i nic wiecej z poważnych przerobek
szukałem supersprinta ale to juz sa powazne pieniadze, ktorych w tej chwili nie ma bo chce aby ktos mi profilakycznie zajrzał do kompresora i powymieniał to co bedzie trzeba wymienic a wydech robie w sobote bo jezdzic trzeba
[ Dodano: Pon Mar 02, 2009 21:42 ]
okazało sie ze mam padniete wszystkie tłumiki, ma ktos może jakies dojscie do supersprinta czy cos bo za samego bosala krzykneli mi 650 ostatni, 650 przedostatni
szukałem supersprinta ale to juz sa powazne pieniadze, ktorych w tej chwili nie ma bo chce aby ktos mi profilakycznie zajrzał do kompresora i powymieniał to co bedzie trzeba wymienic a wydech robie w sobote bo jezdzic trzeba
[ Dodano: Pon Mar 02, 2009 21:42 ]
okazało sie ze mam padniete wszystkie tłumiki, ma ktos może jakies dojscie do supersprinta czy cos bo za samego bosala krzykneli mi 650 ostatni, 650 przedostatni