Od razu pisze ze z szukajki korzystałem i znalazłęm dużo opinii że jak wskazówka stoi na środku to tak ma być i było kiedyś.... teraz jest tak

a bywa jeszcze bardziej wychylona w prawo i nie wiem co z tym zrobić, płunu w zbiorniczku nie ubywa, jakies 1000km temu ubywalo przez chłodnice na zgrzewach kupiłem proszek do uszczelniania układów chłodzenia i problem zanikł - płyn nie znika, od kilku dni jednak zauwazyłem że wskazówka przekracza ten magiczny środek i to czasami nawet bardzo, dziś jadąc po trasie cały czas trzymał taka temperature jak na fotce, po krótkim postoju ruszyłem dalej w trase wskazówka wychyliła sie bardziej i potem spadła do tego magicznego środka wiec chyba włączył sie 1 bieg na wiatraku i schłodził ciecz, troche to dziwne teraz jest zimno a co bedzie latem ?? musze sie tego pozbyć jak najszybciej, mam skorodowany ten metalowy wąż od wody może to być przyczyna tego że tak sie dzieje ?? przeczytalem tu już kilka tematów i sam nie wiem wkurza mnie połozenie tej wskazówki nie ważne czy go pogonie czy jezdze spokojnie to zawsze przechyla sie w prawo, pomózcie powiedzcie co mozna z tym zrobić , Ps. jak ktoś miał podobny problem albo lepiej umie szukac na forum i znalazł temat podobny do mojego to pisać na pw to skasuje swoj temat zeby nie śmiecić kolejnym zbędnym tematem jakich mamy tysiące