VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
dokładnievw_golf3 pisze:wiesz każdy ma swój gust
temat będzie jak auto zacznie jeździć heh może już niedługo hehehehehehehevw_golf3 pisze:I ja Tobie powodzenia w dokończeniu projektu vr6, czekamy aż wrzucisz temat na forum
dzięki przyda się i wzajemnievw_golf3 pisze:Mamy nadzieję że Jacek ogarnie autko powodzenia
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
takie pewne wiadomości co do zestrojenia auta , evo czeka na dostęp do hamownii,
wyrwany ecu ori jak i ecumaster
wyrwany oryginalny silownik wastegate
zalozone drugie ecu i przerobiona pod niego wiazka
sprawdzony wydatek wtryskiwaczy paliwa
wyregulowane cisnienie na listwie
dolalem pol litra oliwy przed testami bo bylo malo
zmienione cos w mechanice glowicy ale to pokaze ci jak bedziesz
sprawdzona pompa przy okazji pewnej awarii i poprawiony wskaznik paliwa , teraz auto zgasnie przy glebokiej rezerwie, ale jezdzic powinienes ostro od minimum 1/4 do 1/3 zbiornika, na samej pompie paliwa nie ma sitka ja niestety nie posiadam takiego ktore moznaby zalozyc wiec na razie pompa jest dalej bez sitka i bedziesz musial to zalozyc.
zmieniony czujnik polozenia przepustnicy
zalozony czujnik temperatury powietrza doladowanego
zalozony nowy silownik wastegate
auto wstepnie wystrojone na drodze przy malych obciazaniach zostaje test na hamowni i ewentualne poprawki
Powyżej wszystkie rzeczy które Jacek zrobił w autku, o wynikach strojeniach na hamowni będę wiedział w przyszłym tygodniu
sprawdzona pompa przy okazji pewnej awarii i poprawiony wskaznik paliwa , teraz auto zgasnie przy glebokiej rezerwie, ale jezdzic powinienes ostro od minimum 1/4 do 1/3 zbiornika, na samej pompie paliwa nie ma sitka ja niestety nie posiadam takiego ktore moznaby zalozyc wiec na razie pompa jest dalej bez sitka i bedziesz musial to zalozyc.
auto wstepnie wystrojone na drodze przy malych obciazaniach zostaje test na hamowni i ewentualne poprawki
Powyżej wszystkie rzeczy które Jacek zrobił w autku, o wynikach strojeniach na hamowni będę wiedział w przyszłym tygodniu
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
potwierdzam to zrobilem, prawdopodobnie na hamowni doloze jeszcze jeden element, nazwijmy go elementem bezpieczenstwa i prawdopodobnie bedzie sitko na pompe co prawda uzywne ale lepsze takie niz zadne, tylko w poniedzialek podjade do kolegi 1 km ode mnievw_golf3 pisze:takie pewne wiadomości co do zestrojenia auta , evo czeka na dostęp do hamownii,
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
FULDI mam nadzieje ze juz w tym tygodniu pocieszysz sie autkiem, zamowilem w sobote flansze w innym miejscu bo z marcinem sie dogadac nie moge, to zapomina to czasu brak, i tak w kolo macieju od 1,5 miesiaca, mam nadzieje ze chlop sie wywiaze wzorowo z obietnicy i w srode dostane od niego blache, a i ps do srody nie oczekuj telefonu ode mnie, zamkniety jest na ladowarce wlasnie u niego jak nie dam rady podjechac wczesniej do niego to nie bede mial go w lapce, co najwyzej sms only na numer z bluconect 608594123. pozdrowieniafuldi pisze:dokładnievw_golf3 pisze:wiesz każdy ma swój gust
temat będzie jak auto zacznie jeździć heh może już niedługo hehehehehehehevw_golf3 pisze:I ja Tobie powodzenia w dokończeniu projektu vr6, czekamy aż wrzucisz temat na forum
dzięki przyda się i wzajemnievw_golf3 pisze:Mamy nadzieję że Jacek ogarnie autko powodzenia
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja tez mam nadzieje na otwarcie hamowni w tym tygodniu bo sama w sobie juz podczas montazu robi wrazenie... 4 potezne rolki( cos kolo 1 metra srednicy) pod 4 kola (jedna pod kazde kolo nie jak zwyklem do tej pory widziec 2 pod kolo) do tego mozliwosc napedzania rolek silnikami elektrycznymi pod osia nie napedzana w 3 roznych trybach ( nie wyskocza bledy abs esp i mozna hamowac edc 17 ) i mnostwo innych funkcji ktorych nie jestem wstanie spamietac, do tego zapotrzebowanie na prad bagatela do 160 kW.... moze uda sie skorzystac z niej jako jeden z pierwszych
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
no to spoko już się bałem,że coś się stało z twoim telefonem heheevolution pisze:fuldi napisał/a:
vw_golf3 napisał/a:
wiesz każdy ma swój gust
dokładnie
vw_golf3 napisał/a:
I ja Tobie powodzenia w dokończeniu projektu vr6, czekamy aż wrzucisz temat na forum
temat będzie jak auto zacznie jeździć heh może już niedługo hehehehehehehe
vw_golf3 napisał/a:
Mamy nadzieję że Jacek ogarnie autko powodzenia
dzięki przyda się i wzajemnie
FULDI mam nadzieje ze juz w tym tygodniu pocieszysz sie autkiem, zamowilem w sobote flansze w innym miejscu bo z marcinem sie dogadac nie moge, to zapomina to czasu brak, i tak w kolo macieju od 1,5 miesiaca, mam nadzieje ze chlop sie wywiaze wzorowo z obietnicy i w srode dostane od niego blache, a i ps do srody nie oczekuj telefonu ode mnie, zamkniety jest na ladowarce wlasnie u niego jak nie dam rady podjechac wczesniej do niego to nie bede mial go w lapce, co najwyzej sms only na numer z bluconect 608594123. pozdrowienia
vw_golf3, to jednak sporo było do poprawienia u Ciebie... mam nadzieje ze teraz już będzie z góry no i obędzie się bez awarii
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fuldifuldi pisze:no to spoko już się bałem,że coś się stało z twoim telefonem heheevolution pisze:fuldi napisał/a:
vw_golf3 napisał/a:
wiesz każdy ma swój gust
dokładnie
vw_golf3 napisał/a:
I ja Tobie powodzenia w dokończeniu projektu vr6, czekamy aż wrzucisz temat na forum
temat będzie jak auto zacznie jeździć heh może już niedługo hehehehehehehe
vw_golf3 napisał/a:
Mamy nadzieję że Jacek ogarnie autko powodzenia
dzięki przyda się i wzajemnie
FULDI mam nadzieje ze juz w tym tygodniu pocieszysz sie autkiem, zamowilem w sobote flansze w innym miejscu bo z marcinem sie dogadac nie moge, to zapomina to czasu brak, i tak w kolo macieju od 1,5 miesiaca, mam nadzieje ze chlop sie wywiaze wzorowo z obietnicy i w srode dostane od niego blache, a i ps do srody nie oczekuj telefonu ode mnie, zamkniety jest na ladowarce wlasnie u niego jak nie dam rady podjechac wczesniej do niego to nie bede mial go w lapce, co najwyzej sms only na numer z bluconect 608594123. pozdrowienia
vw_golf3, to jednak sporo było do poprawienia u Ciebie... mam nadzieje ze teraz już będzie z góry no i obędzie się bez awarii
heh nom troszkę tego wyszło, z tego co na początku rozmawiałem z Jackiem to mówiliśmy o nowym strojeniu na nowym kompie a to pociągnęło resztę wyżej wymienionych rzeczy,
teraz na pewno nie będzie już żadnych awarii bo domyślam się że Jacek zrobi autko na cacy
Ostatnio zmieniony ndz lut 22, 2009 23:15 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.