Zarówki H-1 PHILIPS ALLWEATHER
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- lukimaster
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
To i ja poprosze o ten test na movibonczuk@gmail.com. Dzieki
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
poszukaj na google lub ewentualnie na allegro.
pierwszy link na google:
http://www.automotive.pl/produkty/allweather.asp
i pierwszy link na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76478016
korzystajcie z wyszukiwarek, a nie zadajecie dla mnie bezsensowne pytania!
mozna np ruszyc tylek z domu i przejsc sie do sklepu motoryzacyjnego i zapewne tam one veda, ale pytacie gdzie mozna kupic... a i tak nie kupicie! haha
pierwszy link na google:
http://www.automotive.pl/produkty/allweather.asp
i pierwszy link na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76478016
korzystajcie z wyszukiwarek, a nie zadajecie dla mnie bezsensowne pytania!
mozna np ruszyc tylek z domu i przejsc sie do sklepu motoryzacyjnego i zapewne tam one veda, ale pytacie gdzie mozna kupic... a i tak nie kupicie! haha
- bojar
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam,
słuchajcie, a co myślicie o żarówkach 100 WATT ?
Widziałem takie na Allegro- podobno dają super światło- no nie dziwbe, bo przecież są prawie 2X mocniejsze od zwykłych!!!
Wiem, że nie są takie dozwolone w polskim prawie...
Ale ciekawi mnie, czy nie stopią mi reflektorów, czy ich obudów...
Jak myślicie? Ktoś już czegoś takiego używał?
Mam mkIV
Kumpel ma w Citroenie Xsara żarówki o mocy 150 WATT i bardzo je chwali, mówi, że wreszcie nie ma problemów ze zbyt małym oświetleniem drogi, a reflektory wcale mu się nie grzeją za bardzo...
Mam ochotę spróbować ale tych "ałabszych" 100 Watt
Co poradzicie- zakładać te mocne, czy nie?
Pozdro!
słuchajcie, a co myślicie o żarówkach 100 WATT ?
Widziałem takie na Allegro- podobno dają super światło- no nie dziwbe, bo przecież są prawie 2X mocniejsze od zwykłych!!!
Wiem, że nie są takie dozwolone w polskim prawie...
Ale ciekawi mnie, czy nie stopią mi reflektorów, czy ich obudów...
Jak myślicie? Ktoś już czegoś takiego używał?
Mam mkIV
Kumpel ma w Citroenie Xsara żarówki o mocy 150 WATT i bardzo je chwali, mówi, że wreszcie nie ma problemów ze zbyt małym oświetleniem drogi, a reflektory wcale mu się nie grzeją za bardzo...
Mam ochotę spróbować ale tych "ałabszych" 100 Watt
Co poradzicie- zakładać te mocne, czy nie?
Pozdro!
[b][u]Walcz walcz walcz- Ty walczysz, ja walczę!!![/b][/u
Legia Warszawa !!!
Legia Warszawa !!!
szkla reflektorow nie grzeją mu sie, ale odbłysniki pewnie ma gorace (sa od strony komory silnika, ktora dodatkowo grzeje) i za 2 tyg pewnie juz bedzie mial slabsze swiatlo, bo zacznie mu sie odblask matowic i moze nawet reflektor sie stopi, bo w nowszych samochodach srodki reflektorow sa wykonane z plastiku!bojar pisze:Kumpel ma w Citroenie Xsara żarówki o mocy 150 WATT i bardzo je chwali, mówi, że wreszcie nie ma problemów ze zbyt małym oświetleniem drogi, a reflektory wcale mu się nie grzeją za bardzo...
ja jakbym spotkal takiego co ma zarowki 150W i jeszcze zle ustawione, to byl wziął kija i wybił mu swiatla!!! wybaczcie, ale niech on stanie na moim miejscu i niech zobaczy jak fajnie swieca mi po oczach!
druga sprawa: jka mine sie z takim oslepiajacym samochodem, a drogi nei znam, to moge pozniej wjechac w kogos na poboczu lub w rów, bo nie bede jakis czas widzial drogi po oslepieniu!!!
po co jezdzic na krotkich, lepiej od razu wlaczuc swiatla drogowe i na takich jezdzic calą noc, lepiej bedziemy wszystko widziec! aha, no i jeszcze przeciwmglowe zapalic! :[
szkoda slow!!!!!!!!!
\ dla mnie to DEBILYZM!!!
djset: zgadzam sie z Toba na calej linii, tylko chcielem byc delikatniejszy. po cos wymyslili standardy i ustalili jakos moce tych zarowek by bylo dobrze dla wszystkich, ale zawsze znajdzie sie jakis cwaniaczek, ktory ma to gdzies i wykombinuje inaczej bo mu sie tak podoba a to, ze innym to przeszkadza to go nie interesuje. Inna sprawa, ze sam sobie psuje bo lampki dlugo tak ladnie nie poswieca, ale akurat to jest mniej wazne.
tzn dres na przyklad, tak? hahahaGoofi pisze:po cos wymyslili standardy i ustalili jakos moce tych zarowek by bylo dobrze dla wszystkich, ale zawsze znajdzie sie jakis cwaniaczek, ktory ma to gdzies i wykombinuje inaczej bo mu sie tak podoba a to, ze innym to przeszkadza to go nie interesuje. Inna sprawa, ze sam sobie psuje bo lampki dlugo tak ladnie nie poswieca, ale akurat to jest mniej wazne.