Znowu coś nie tak.!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
Znowu coś nie tak.!
Dzisiaj zauważyłem stukanie, przypomina to dudnienie w głuchy bęben. Jak jadę to bębni proporcionalnie do szybkości. Przy 80 km/h znika.Może opona dostaje jakichś turbulencji. Jak myślicie jechać na wyważenie koła?
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
a wali Ci kierownica, moze lozysko??
wywaz to niedrogie jest a cos Ci sie wyjasni albo jak masz mozliwosc to podnies auto i zkrec kolami. jak beda mocno lozyska zuzyte to uslyszysz gorzej jezeli zdziebko. musisz mocno kolem krecic
wywaz to niedrogie jest a cos Ci sie wyjasni albo jak masz mozliwosc to podnies auto i zkrec kolami. jak beda mocno lozyska zuzyte to uslyszysz gorzej jezeli zdziebko. musisz mocno kolem krecic
Ostatnio zmieniony ndz gru 18, 2005 00:38 przez bogus_z, łącznie zmieniany 1 raz.
Co oznacza ze oponka jest czysta ? Bo ja mialem podobny przypadek, sprawdzilem lozyska, a dalej cos halasowalo. Sprawdzilem bebny i to nie zniknelo. Sprawdz opony - u mnie byla peknieta opona. Jak pojechalem do wulkanizacji aby zobaczyc czy jest ok z felgami gosc mi pokazal male wybrzuszenie (przy zakreceniu kolem) . Zmienilem oponki i jak reka odjal