tirsone pisze:Dajesz ostro.... ^^ obym miał okazję obejrzeć furę na jakimś zlocie : )
Pozdro
dzieki
mysle ze bede na majowce jak bedzie w tym roku moze na vagtreffen i vwmania jest w planach a plany jak to plany czasem wypalą
Moderator: G0 Karcio
tak tylko pytałem, bo moja też jest taka wyśłizgana błyszcząca i myślałem, że może znasz jakiś tajemny sposób na przywrócenie jej tej matowej strukturygolfiarz1 pisze:mustang7 napisał/a:
fajna kiera ale po zdjęciu wydaje się, że wyślizgana- będziesz ją jakoś odnawiał?
jest brudna lezala w kupie gratow w stodole u kolegi umyje sie i bedzie git i niebede obszywal niczym mam juz skorzana z vr i mi niepasi do niczego
mustang7 pisze:tak tylko pytałem, bo moja też jest taka wyśłizgana błyszcząca i myślałem, że może znasz jakiś tajemny sposób na przywrócenie jej tej matowej strukturygolfiarz1 pisze:mustang7 napisał/a:
fajna kiera ale po zdjęciu wydaje się, że wyślizgana- będziesz ją jakoś odnawiał?
jest brudna lezala w kupie gratow w stodole u kolegi umyje sie i bedzie git i niebede obszywal niczym mam juz skorzana z vr i mi niepasi do niczego
JohnyWWL pisze:a mnie ciekawi postep z tym szyberdachem?? od jakiego dokladnie modelu audi?? 80 b3/b4??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości