jak wyjać półkę nad radiem ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
jak wyjać półkę nad radiem ?
witam! wyjmowalem dzisiaj radio ale jeszcze chcialem wyjac półkę ktora jest nad radiem ale zabardzo nie wiem jak to zrobic zeby czegos nie polamac moze mi ktos doradzic ?? a i jeszcze jak wyjac przyciski od esp i podgrzewania fotela ? dzieki za pomoc pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr lut 18, 2009 14:13 przez MARTINEZ1027, łącznie zmieniany 1 raz.
- FILIP_1988
- Ma gadane
-
- Ma gadane
hm... mi chodzi o puleczke miedzy radiem a uchwyte na napje ..w sumie to uchwytu na napoje niie ma tylko zaslepka..niemoge tylko zdemontowac tej pulki po miedzy. dzieki pozdrawiamFILIP_1988 pisze:http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... %BF+napoje
Nie musisz wyciągać radia...
Cienki śrubokręt żeby nie uszkodzić obramowania półeczki... Podważ z jednej strony z boku, żeby wysunęła się troszkę.... Później śrubokrętem podważ na dłuższych bokach na środku, tak żebyś mógł złapać palcami, ściśnij na środku ( z wyczuciem tylko ) i wyciągaj tak, żeby wyszedł ten podważony bok.... Po prostu półeczka wyjdzie bez problemu... A jak wyciągniesz półkę, to radio bez żadnych kluczy wyciągasz, przesuwasz do góry w miejsce półki i wyłazi....
Pozdrawiam....
Cienki śrubokręt żeby nie uszkodzić obramowania półeczki... Podważ z jednej strony z boku, żeby wysunęła się troszkę.... Później śrubokrętem podważ na dłuższych bokach na środku, tak żebyś mógł złapać palcami, ściśnij na środku ( z wyczuciem tylko ) i wyciągaj tak, żeby wyszedł ten podważony bok.... Po prostu półeczka wyjdzie bez problemu... A jak wyciągniesz półkę, to radio bez żadnych kluczy wyciągasz, przesuwasz do góry w miejsce półki i wyłazi....
Pozdrawiam....
Life is Ride, Ride is Life!
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
-
- Ma gadane
dzieki panowe poradzilem sobie )czyzaczek pisze:Nie musisz wyciągać radia...
Pozdrawiam....
-
- Nowicjusz
- DjCobretti
- Ma gadane
- Progresywny
- Lubie to!
Panowie nie chce nowego tematu zakładać...
a zarazem chodzi mi o montaż CB radia. Zakupiłem dzis, podłączyłem i wszystko elegancko... ale nie wiem gdzie to mam umieścic... na sam początek wysunąłem tą pułeczke nad radiem i w zamian "połozyłem" luzem CB radio.
jak to mozna zamontowac i gdzie?
W sklepach nie sprzedają czasem jakiś pułeczek na CB-ka?
a zarazem chodzi mi o montaż CB radia. Zakupiłem dzis, podłączyłem i wszystko elegancko... ale nie wiem gdzie to mam umieścic... na sam początek wysunąłem tą pułeczke nad radiem i w zamian "połozyłem" luzem CB radio.
jak to mozna zamontowac i gdzie?
W sklepach nie sprzedają czasem jakiś pułeczek na CB-ka?