Buja;myszkuje nie wiem jak to nazwac.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Buja;myszkuje nie wiem jak to nazwac.
Witam.Jak zwykle sprowadzaja mnie tu problemy z moim MK4.Tym razem zawiecha..nie wiem co to tym myslec troche tematow czytalem ale jakos nie znalazlem podobnego..Sytuacja wyglada nastepujaco podczas jazdy po naszych pieknych drogach samochod na niewielkich nierownosciach zachowuje sie jakbym caly czas jechal po lodzie tzn.nie trzyma rownego toru jazdy.Nic nie puka nic nie stuka poprostu caly czas musze kontrowac a to w lewo a to w prawo.Na rownej drodze idzie w miare rowno moze lekko ciagnie na lewo.Czy tu wystarczy same ustawienie zbieznosci czy konieczne beda inne czynnosci...Mialem ostatnio przeglad amorki przod 65%;tyl 68%.Zadnych luzow niewykryto..moze ktos mial podobny problem...
Za mało powietrza w kole (kołach),luzy na końcówkach drążka,luzy "na maglownicy",wywalony sworzeń kulisty (przy zwrotnicy),wywalony(poduszka (łożysko) macpersona),luz na łożyskach kół przednich,przytarty hamulec,zła zbierznośc, przywaliłeś w coś i sobie coś pogiąłeś(wahacz,końcówki,drążek reakcyjny),etc.
Przyczyn może być wiele jedź do mechanika i niech obada
Pojedź na stacje diagnostyczną na szarpaki -za 10-20 zl ci powiedzą co jest a jak sie okaze ze cos tylko niedokrecone to jeszcze gratis dokręcą
Przyczyn może być wiele jedź do mechanika i niech obada
Pojedź na stacje diagnostyczną na szarpaki -za 10-20 zl ci powiedzą co jest a jak sie okaze ze cos tylko niedokrecone to jeszcze gratis dokręcą
Pomogłem, podziękuj niech praca nie idzie na marne :))
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: