O swapie Pierburga 2E2 na WEBERA z Fiata 125p + ankieta :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Fifel nieźle zamotałeś z tym dolotem szacunek za pomysłowość i wykorzystanie surowców wtórnych
a co z dyszami jeśli gownym źródłem zasilania ma być lpg? nie ma chyba wiekszego znaczenia ich wieklość ?? orientujecie sie ?
a co z dyszami jeśli gownym źródłem zasilania ma być lpg? nie ma chyba wiekszego znaczenia ich wieklość ?? orientujecie sie ?
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 19:26 przez dar3k, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
JAk juz wczesniej pisalem szwager mi to wykonal, ale to bardzo prosto zrobic wycisnasz kolko okolo 13cm potem w nim dziure wielkosci tego progu na gazniku (tego wystajacego jajka a potem 2 półkola i kejisz to tak aby zmiescilo sie idealnie w dolocie z pnki
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=186922][img]http://images42.fotosik.pl/168/5045874243d5bdca.jpg[/img][/url]
Hmm a moglbys jakas ladna fotke wrzucic? zeby bylo widac co i jak? bo niebardzo czaje jak to jest zrobione szczerze mowiacMaRo1705 pisze:JAk juz wczesniej pisalem szwager mi to wykonal, ale to bardzo prosto zrobic wycisnasz kolko okolo 13cm potem w nim dziure wielkosci tego progu na gazniku (tego wystajacego jajka a potem 2 półkola i kejisz to tak aby zmiescilo sie idealnie w dolocie z pnki
-
- Użytkownik
- Kontakt:
1wycinasz najpierw kółko 13cm blacha 5mm alu
2 mierzysz rozstaw szilek wiecisz otwory , wykrecasz szpilki
3 odbijasz to jajo na gazniku ktore jest wyzej iwycinasz mozesz przykrecic do gaznika
4 wycinasz kółko o rozmiarze takim jak otwor w dolocie na 5mm szerokie przecinasz na 3 czesci klejisz i juz masz flansze pod dolot
2 mierzysz rozstaw szilek wiecisz otwory , wykrecasz szpilki
3 odbijasz to jajo na gazniku ktore jest wyzej iwycinasz mozesz przykrecic do gaznika
4 wycinasz kółko o rozmiarze takim jak otwor w dolocie na 5mm szerokie przecinasz na 3 czesci klejisz i juz masz flansze pod dolot
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=186922][img]http://images42.fotosik.pl/168/5045874243d5bdca.jpg[/img][/url]
-
- Użytkownik
witam moze ktos ma do sprzedania podstawe razem z gaznikiem od poloneza mam audi 80 siedzi u mnie gaźnik keihin 2 dzieja sie cuda faluja obroty jak odpalam musze pozadnie przygazowac bo inaczej spadna obroty i zgasnie i pali jak smok na miescie kolo 18l wymienilem przewody swiece palec kopulke filtry prosze o pomoc
fifelzrób taki drucik, zaczep go po bokach i powinno sie trzymać tak jak np na tej fotce tyle ze okrągłą podstawe zrób najwyzej troche wiekszą żeby było gdzie ten drut przyczepić
pawelekk24 jedź na jakiś szrot, wyrwij z fiata albo poloneza gaźnik i kombinuj wszystko jest opisane w tym temacie, a jak czegoś nie bedziesz wiedział, pisz posty i napewno Ci ktoś pomoże,no chyba ze ktoś taki zestaw posiada akurat do sprzedania....
fifel albo MiSzOn był może któryś z was w sklepie z aluminium?pisaliście wczesniej ze jak coś to moglibyście pomóc mi w zdobyciu tego jakże cennego kawałka materiału
pawelekk24 jedź na jakiś szrot, wyrwij z fiata albo poloneza gaźnik i kombinuj wszystko jest opisane w tym temacie, a jak czegoś nie bedziesz wiedział, pisz posty i napewno Ci ktoś pomoże,no chyba ze ktoś taki zestaw posiada akurat do sprzedania....
fifel albo MiSzOn był może któryś z was w sklepie z aluminium?pisaliście wczesniej ze jak coś to moglibyście pomóc mi w zdobyciu tego jakże cennego kawałka materiału
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 10:19 przez dar3k, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja jeszcze nie byłem, zajęć mi dowalili teraz tyle, że czasu nie ma na nic. Ale jutro, ale raczej w sobotę bym się wybrał. Fifel też chyba jeszcze nie był. Muszę się z nim zgadać, bo nie wiem gdzie to jest i podskoczymy po hurtową ilość materiału na kryzydar3k pisze:fifel albo MiSzOn był może któryś z was w sklepie z aluminium?
No wlasnie... zajecia na uczelni wczoraj myslalem ze pojade ale okazalo sie ze caly dzien musialem siedziec w laboratoriumMiSzOn pisze:ja jeszcze nie byłem, zajęć mi dowalili teraz tyle, że czasu nie ma na nic. Ale jutro, ale raczej w sobotę bym się wybrał. Fifel też chyba jeszcze nie był. Muszę się z nim zgadać, bo nie wiem gdzie to jest i podskoczymy po hurtową ilość materiału na kryzydar3k pisze:fifel albo MiSzOn był może któryś z was w sklepie z aluminium?
Jutro raczej tez nie dam rade bo... ekhem.... pije Ale w sobote mysle jak najbardziej mozemy podskoczyc, wiec kto chce material na kryze niech sie wpisuje!!!
Zapisy do piatku wieczor, ew do soboty rano
Prosze zrobic liste i chetni jeszcze niech wysla mi albo MiSzOnowi PW...
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y182/johnnie_oo/zakaz-1.jpg[/img]