Radio CD\CDRW do 400 zł . JAKIE ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Co ty mu polecasz chcesz go wkopać z kasą już niżej z modelem nie mogłeś chyba zejść ustrojstwo ubogie jak cholera. Miałem na myśli pioneera ale nie niżej jak seria 3.Gonzo_in_VW pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75145800 looknij na to dobry sprzecik .. jak na tą cene i firme
Dlaczego polecam bo slyszalem jak gra naprawde jak na ta klase to dobry sprzecik ...
TUTENHAMON
dzieki za porady
ale pioneera nizszej klasy jak miałem nie bede kupował
kupiłem pioneera 6100 r
ale mam problem, otóz albo ja nie umiem albo nie wiem jak zrobic to zeby impuls szedł na wzmacniacz ( chodzi mi o ten niebieski przewód "antena remote" ) po prostu nie wiem czy to sie jakos w radiu właczą czy jest zepsute :/
bede wdzieczny za pomoc
ale pioneera nizszej klasy jak miałem nie bede kupował
kupiłem pioneera 6100 r
ale mam problem, otóz albo ja nie umiem albo nie wiem jak zrobic to zeby impuls szedł na wzmacniacz ( chodzi mi o ten niebieski przewód "antena remote" ) po prostu nie wiem czy to sie jakos w radiu właczą czy jest zepsute :/
bede wdzieczny za pomoc
- TUTENHAMON
nie mogłem za chiny znalesc tej opcji zeby właczyc napiecie na wzmacnicz przez co skrzynia mi nie grała lub poprostu z radiem było coś nie tak, sprzedałem je za 440 zł i kupiłem sobie Clariona DXZ618R z pilotem za 300 zł i musze powiedziec ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wydaje mi sie za gra lepiej niz pioneer, ale to mogą byc tylko moje doznania. Jednego jestem pewien - nie przeskakuje na dziurach tak jak pioneer. Jest tylko jedna wada, to radio jest koloru srebrnego (aluminowy panel) a jak wiadomo w golfach II jest czarna tapicerka, nie mówie ze mi to przeszkada tylko inaczej wyglada ale sadze ze sie przyzwyczaje
P.S. chciałem dodac ze bez skrzyni to nie jazda
P.S. chciałem dodac ze bez skrzyni to nie jazda
- TUTENHAMON