co to za dzw iek przy ruszaniu ??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
co to za dzw iek przy ruszaniu ??
Witam!! mam takie pytanie . zauwazylem taka sytuacje gdy jest sliska nawierzchnia to przy ruszaniu strasznie chyrczy cos ?? nie jest to przyjemne dla ucha czy to wlasnie jest ESP czy ASP ?? to jest normalne ?? wydajemi sie ze zawsze z prawej strony to m slychac ...co sadzicie o ty??
Re: co to za dzw iek przy ruszaniu ??
...dla ucha moze nie, ale ciesz sie ze dziala;) jest to system EDS - pomoga kierowcy i oponom zcierać się jednocześnie kiedy jedno z kół wpadnie w poślizg;)MARTINEZ1027 pisze:Witam!! mam takie pytanie . zauwazylem taka sytuacje gdy jest sliska nawierzchnia to przy ruszaniu strasznie chyrczy cos ?? nie jest to przyjemne dla ucha
-
- Ma gadane
Re: co to za dzw iek przy ruszaniu ??
aha czyli to normalne , dzieki za odpowiedznilbu pisze:...dla ucha moze nie, ale ciesz sie ze dziala;) jest to system EDS - pomoga kierowcy i oponom zcierać się jednocześnie kiedy jedno z kół wpadnie w poślizg;)MARTINEZ1027 pisze:Witam!! mam takie pytanie . zauwazylem taka sytuacje gdy jest sliska nawierzchnia to przy ruszaniu strasznie chyrczy cos ?? nie jest to przyjemne dla ucha