tylnia klapa bagaznika w golfie 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
tylnia klapa bagaznika w golfie 2
Witam,mam problem z tylnia klapa bagaznika w golfie 2,problem jest taki ze sie zabardzo tluczf w czasie jazdy,czy ktos ma jakis pomysl czeby temu zaradzic....z gory dziekuje.
Ostatnio zmieniony czw lut 12, 2009 12:24 przez mariusz113, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: tylnia klapa bagaznika w golfie 2
Pomysl jest taki ze odkrecasz ten bolec w bagazniku od zamka i probujesz go "odsunac" minimalnie w strone srodka auta - sprawdzasz i przesuwasz az bedzie dobrze.mariusz113 pisze:Witam,mam problem z tylnia klapa bagaznika w golfie 2,problem jest taki ze sie zabardzo tluczf w czasie jazdy,czy ktos ma jakis pomysl czeby temu zaradzic....z gory dziekuje.
A jezeli nie chce Ci sie tak z tym bawic to robisz tak jak ja - owijasz ten bolec kilkoma warstwami tasmy izolacyjnej i cieszysz sie brakiem tluczenia klapy
Pozdrawiam
Może odbijaki tylnej klapy,są za bardzo skręcone lub ich nie masz?Bo też mogą powodować podobne zjawisko.
Golf in progress...7.07.09 Progress WSTRZYMANY...25.11.09 Start Progress....1.04.2010 Progress WSTRZYMANY.....26.03.2012 Golf SOLD.
...: SZUKAM PRACY-ZAOPATRZENIE kat.B,KOMIS SAMOCHODOWY,SKLEP MOTORYZACYJNY :...
...: SZUKAM PRACY-ZAOPATRZENIE kat.B,KOMIS SAMOCHODOWY,SKLEP MOTORYZACYJNY :...
-
- Nowicjusz