problem w kablach w mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem w kablach w mk2
witam, mam taki problemik. jak jade po dziurach to rasami rozłączy mi zasilanie od tego zmieniacza do gazu i benzyny( niepamietam jak to sie nazywa). problem w tym ze zdarza sie to coraz czesciej. dzisiaj nawet odłaczyło mi swiatła. co najsmieszniejsze tylko przednie tylne sie swiecily. moze wiecie jaki kabelek za to odpowiada?
1 - przełącznik Gaz-Benzyna nie ma nic wspólnego ze światłami.
2 - na początku bym sprawdził czy akumulator dobrze sie trzyma i nie lata na boki, czy klemy masz dobrze podłączone, czy żaden kabel do masy nie jest luźny... Ogólnie posprawdzaj wszystkie kable biegnące do i z akumulatora czy nie są luźle lub źle dokręcone
2 - na początku bym sprawdził czy akumulator dobrze sie trzyma i nie lata na boki, czy klemy masz dobrze podłączone, czy żaden kabel do masy nie jest luźny... Ogólnie posprawdzaj wszystkie kable biegnące do i z akumulatora czy nie są luźle lub źle dokręcone
Ostatnio zmieniony śr lut 11, 2009 23:13 przez djmatys, łącznie zmieniany 1 raz.