2 problem to woda pod dywanikiem przednim pasażera nie jest to płyn z nagrzewnicy uszczelki i szczelnośc ogólna drzwi ok
zderzak lekko opadł.. jak go podnieść?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kamien11985
- Użytkownik

- Kontakt:
zderzak lekko opadł.. jak go podnieść?
Witam wszystkich forumowiczów mam 2 problemy z którymi muszę się uporać do sezonu letniego
1 dotyczy opadniętych boków zderzaka przedniego między błotnikiem a zderzakiem jest szczelina na palec ale zderzak trzyma sie mocno i nawet jak bo próbuje podciągnąć do góry tak żeby szczelina znikła to ani drgnie. Nie moge wstawić fot bo przekroczyłem limit udzielając fotoporady koledze
2 problem to woda pod dywanikiem przednim pasażera nie jest to płyn z nagrzewnicy uszczelki i szczelnośc ogólna drzwi ok
Ostatnio zmieniony śr lut 11, 2009 00:08 przez kamien11985, łącznie zmieniany 1 raz.
www.opolskiVAG.pl
- kamien11985
- Użytkownik

- Kontakt:
z tego co sie orientuję to raczej wszystko proste jest to auto jeżdzi w naszej rodzinie już 10 lat a wcześniej tego nie było. Można to jakoś podciągnać? jak on jest montowany? wogóle jak sie dostać do boków zderzaka bo front jest ok bardzo dobrze spasowany. Co do dziury w podłodze to nie mozliwe przed zina robiłem konserwacje i nie było nigdzie ani grama rdzy.... może to nadkole ale jak to sprawdzić?? 
www.opolskiVAG.pl