Śruby koła pasowego pompy wspomagania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam pytanie,jakimy śrubami jest przykręcoe koło pasowe pompy wspomagania(te 3 śruby)?Bo żaden imbus mi nie pasuje!!!
Mam pytanie,jakimy śrubami jest przykręcoe koło pasowe pompy wspomagania(te 3 śruby)?Bo żaden imbus mi nie pasuje!!!
Ale to jest klucz wkladany w srube,tak jak imbus.Jestem laikiem,imbus 6mm?
Ostatnio zmieniony pn lut 09, 2009 20:18 przez bigu888, łącznie zmieniany 1 raz.
może ktoś już te śruby ruszał i przeskoczył/przekręcił się w środku łba śruby ten imbus i teraz masz okrągłą dziurę Kolega pokazał kpl kluczy na fotce - uużyj teraz klucza takiej gwiazdki, z tego środkowego rodzaju z tego pudełka, wbij małym młoteczkiem w śrubę (przy wbijaniu śruba się trochę zruszy i jak idzie, z drugiej str koła przyduś większym młotkiem, aby nie sprężynowało)bigu888 pisze:Posiadam taki zestawik:)Identyczny.I nic nie chcialo mi pasowac:(Czy to mozliwe ze jest tam jakis inny,nietypowy klucz?Jestes pewien ze to imbus 6mm?
tttadziu
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Prawdopodobnie ktoś zamiast imbusów wsadził śruby z łbem na torxa .Wygląda to jak wieloramienna gwizda
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
jakiej długosci sa te sruby mocujace kolo pasowe pompy wspomagania ?
mam takie sruby ale sa za dlugie i musialem dac az trzy podkladki, wspomaganie dziala ale zastanawiam sie czy moga te sruby byc przykrecone na tylu podkladkach?
aha i jakie sruby do mocowania pompy? ( musze wymienic )
potrzebuje takze śrube ktora napina pasek od pompy ( brakuje mi tej sruby ktora sie kreci aby napiac pasek )
bo jak narazie to wszystko mam prowizorycznie poskrecane.
mam takie sruby ale sa za dlugie i musialem dac az trzy podkladki, wspomaganie dziala ale zastanawiam sie czy moga te sruby byc przykrecone na tylu podkladkach?
aha i jakie sruby do mocowania pompy? ( musze wymienic )
potrzebuje takze śrube ktora napina pasek od pompy ( brakuje mi tej sruby ktora sie kreci aby napiac pasek )
bo jak narazie to wszystko mam prowizorycznie poskrecane.
coVer