Witam
Mam taki problem z moim golfem.Tzn. jak go odpalam na gazie to nie chodzi na wszystkich garach dopiero po nagrzaniu się (ok. 20 min.) zaczyna chodzić w miarę równo.Na benzynie znowu nawet jak się nagrzeje to zaraz po odpaleniu jednostka gaśnie.Ktoś mi mówił że mogła się dostać wilgoć pod kopułkę.Prawda to?
Dodam jeszcze że ze 2 lata temu golfik miał takiego kopa że ręce z kierownicy spadały, a na chwilę obecną jest tragedia, starsznie wolno się zbiera...
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Nie pali na wszyskie gary
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
cyrulinski
- Mały gagatek

Re: Nie pali na wszyskie gary
z opisu wynika że autko sie kończy.Pomierz ciśnienie na tłokach a wszystko bedzie jasne.scaner21 pisze:Witam
Mam taki problem z moim golfem.Tzn. jak go odpalam na gazie to nie chodzi na wszystkich garach dopiero po nagrzaniu się (ok. 20 min.) zaczyna chodzić w miarę równo.Na benzynie znowu nawet jak się nagrzeje to zaraz po odpaleniu jednostka gaśnie.Ktoś mi mówił że mogła się dostać wilgoć pod kopułkę.Prawda to?
Dodam jeszcze że ze 2 lata temu golfik miał takiego kopa że ręce z kierownicy spadały, a na chwilę obecną jest tragedia, starsznie wolno się zbiera...
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
- scaner21
- Ma gadane

- Kontakt:
a jeszcze zapomniałem dodać że samochód stał ponad rok i stąd się wzieła niby ta wilgoć pod kopulką.Ktoś mi mówił że należało by wymienić na początek:
-świece
-kable wysokiego napięcia
-filtry i oleje
-wyregulować silnik i gaz
Na benzynie na wolnych gaśnie od razu ale jak trzymam gaz to jezdzi
[ Dodano: 09 Lut 2009 16:28 ]
a jakie powinno być?
-świece
-kable wysokiego napięcia
-filtry i oleje
-wyregulować silnik i gaz
Na benzynie na wolnych gaśnie od razu ale jak trzymam gaz to jezdzi
[ Dodano: 09 Lut 2009 16:28 ]
cyrulinski pisze:Pomierz ciśnienie na tłokach a wszystko bedzie jasne.
a jakie powinno być?
Kupię zegary z FIS bez CAN do Passata / Golfa 4
-
oldstaszek
- Forum Master

- Kontakt: