ramka środkowa-kokpit-r32
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ramka środkowa-kokpit-r32
witam
stylizuje swojego golfika na r32
mam pytanko czy ta ramka gdzie jest uchwyt na napoje jest rozbieralna-chodzi mi ote dekory, listwy boczne?
mozna wyjac plastikowe i wstawić aluminiowe?
wiem ze mozna takielistwy dokupic i nie wiem czy musze szukać nowej konsoli środkowej czy ze starej te lstwy plastikowe wyjme?
pozdro
stylizuje swojego golfika na r32
mam pytanko czy ta ramka gdzie jest uchwyt na napoje jest rozbieralna-chodzi mi ote dekory, listwy boczne?
mozna wyjac plastikowe i wstawić aluminiowe?
wiem ze mozna takielistwy dokupic i nie wiem czy musze szukać nowej konsoli środkowej czy ze starej te lstwy plastikowe wyjme?
pozdro
nie tak hop siup jakby to sie moglo wydawac Jak masz oryginalnie czarne plastiki, to zeby zmienic na jakies inne to musisz kupic cały tunel z kieszeniami wersji ktora miala drewno/alu/carbon itp... dopiero wtedy mozesz zmienic sobie boczki, blende uchwytu ramke climatronica (o ile posiadasz)Witam oczywiście że wymienisz tylko plastiki zacznij od wyjecia uchytu na napoje potem już pójdzie z górki. Pozdrawiam
tutaj masz http://moto.allegro.pl/item550706198_wk ... ginal.html
ja pytalem tego goscia o ten drewniany zestaw, chce za niego kolo 450zl... bo chcialem u siebie zmienic z ori czarnego na wlasnie drewno ale wizja wymiany calego kokpitu troche mnie przeraza i chyba zrezygnuje...
ja pytalem tego goscia o ten drewniany zestaw, chce za niego kolo 450zl... bo chcialem u siebie zmienic z ori czarnego na wlasnie drewno ale wizja wymiany calego kokpitu troche mnie przeraza i chyba zrezygnuje...
a dzwoniles do niego i pytales? bo w aukcji z drewnem tez jest w opisie popielniczka a ma caly zestaw na sprzedaz, dzwonilem i pytalemwladek78 pisze:widziałem ale mi sie drewno nie podoba jakies takie ,miczowate i do golfa mi nie pasi
ten zestaw alu jest oki ale koles tylko wkład popielniczki sprzedaje a ja juz go mam z ebaya:)
reszta mnie interesuje
pozdrawiam