Witam.
Jak w temacie...może już ktoś tego szukał w swoim mk.III, chodzi, mi o odbiornik bezprzewodowy, który steruje centralnym zamkiem. Chciałem sie podpiąć alarmem, który nie posiada pilotów po to by wykożystać fabryczne piloty od sterowania centralnym zamkiem . Niechce rozbierać niepotrzebnie całej deski rozdzielczej . Czekam na jakieś info...Pozdrawiam
[ Dodano: Sro Gru 14, 2005 12:24 pm ]
Nikt nie wie.... nikomu sie nic nigdy w oczy "nie rzuciło" jak deske rozbierał...??
[mk.III]Gdzie jest fabryczny moduł sterowania c. zamkiem?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- neo25-pk
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk.III]Gdzie jest fabryczny moduł sterowania c. zamkiem?
Pilnie kupię osłone rozrządu (górną boczna pokrywę, plastik) !!!
- neo25-pk
- Mały gagatek
- Kontakt:
Chyba juz znalazłem i to całkiem przypadkowo...na allegro...oto opis: "sterownik zamka centralnego do VW golfa lub Vento jest to moduł który wpina się pod wtyczkę w słupku w drzwiach kierowcy, oryginalna wtyczkę wypina się i podłącza do modułu a wtyczkę od modułu do gniazdka po oryginalnej wtyczce, i dodatkowo jeden przewód z masą wpina się pod słoneczko masy. Sterownik ten steruje pneumatycznym centralnym zamkiem z pilota" Gościa który sprzedawał takowy i pieknie opisał gdzie on się znajduje.
Pilnie kupię osłone rozrządu (górną boczna pokrywę, plastik) !!!