Witam
Zakupilem wczoraj nowe plastiki do mojego Golfika. Wszystko juz wymieniłem, lecz pozostała mi wymiana blendy uchwytu kubków - nad nawigacją na konsoli środkowej.
Czy ktos moze mi pomoc jak to wymienic? Bo za bardzo nie wiem, a nie chce nic uszkodzić.
Wymiana blendy uchwytu napojów nad nawigacją. Jak to zrobić?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- showtime
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Wymiana blendy uchwytu napojów nad nawigacją. Jak to zrobić?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
witaj
juz to przerabiałem:)
bez wysuwania uchwytu na napoje podnosisz blende, np jakims srubokrecikiem i ona trzyma sie od wewnętrznej strony na dwoch bolczykach stalowych-trzeba je wysunac.
nailepiej to zrobić cienkim gwoździem lub spinaczem do papieru bo mozna go wygiać lekko by mieć dobre dojscie
wszystko łatwo pojdzie
gorzej troche z monatażem nowej-ja użyłem małych szczpczków zeby bolce wsunać na miejsce
powodzenia]
pozdrawiam
juz to przerabiałem:)
bez wysuwania uchwytu na napoje podnosisz blende, np jakims srubokrecikiem i ona trzyma sie od wewnętrznej strony na dwoch bolczykach stalowych-trzeba je wysunac.
nailepiej to zrobić cienkim gwoździem lub spinaczem do papieru bo mozna go wygiać lekko by mieć dobre dojscie
wszystko łatwo pojdzie
gorzej troche z monatażem nowej-ja użyłem małych szczpczków zeby bolce wsunać na miejsce
powodzenia]
pozdrawiam
- showtime
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
Kurcze mam nadzieje ze mi sie to uda, bo juz probowalem ale jak to zobaczylem to zwątpilem. Te bolczyki są po lewej i prawej stronie w rogach blendy???
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---