POMOCY problem z indetyfikacją skrzyni i silnika RV [USA]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
POMOCY problem z indetyfikacją skrzyni i silnika RV [USA]
No siema
Jest afera
Jest silnik o symbolu RV, z golfa mk2 amerykanski i teraz mam prosbe...CZY ktos moglby sprawdzic gdzies jaki symbol skrzyni jest do tego? i przy okazji jaki jest symbol skrzyni w PF
Oba motory to 1.8 8v...
RV ma 77Kw
PF ma 79Kw
ta sama skrzynia? to samo sprzeglo?
dzieki i pozdrawiam
PS interesuja mnie wszytkie rózniece miedzy tymi autami tj GTI 8v 79 Kw (PF) i Zwykłym 1.8 8v mk2 na rynek USA o mocy 77Kw (RV)....roznice w walkach, kompie? zawieszeniu?
[ Dodano: Wto Gru 13, 2005 12:39 ]
...
Jest afera
Jest silnik o symbolu RV, z golfa mk2 amerykanski i teraz mam prosbe...CZY ktos moglby sprawdzic gdzies jaki symbol skrzyni jest do tego? i przy okazji jaki jest symbol skrzyni w PF
Oba motory to 1.8 8v...
RV ma 77Kw
PF ma 79Kw
ta sama skrzynia? to samo sprzeglo?
dzieki i pozdrawiam
PS interesuja mnie wszytkie rózniece miedzy tymi autami tj GTI 8v 79 Kw (PF) i Zwykłym 1.8 8v mk2 na rynek USA o mocy 77Kw (RV)....roznice w walkach, kompie? zawieszeniu?
[ Dodano: Wto Gru 13, 2005 12:39 ]
...
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
wejdz pod auto i na dole skrzyni biegów na obudowie koła zamachowego jest wybity numer skrzyni, wewntualnie w bagazniku jest wyklejka zwszelkimi danymi na temat auta, i tam tez powinien byc numer skrzyni biegów,sas_gti pisze:dzieki przynajmniej moge miec nadzieje ze też mam AUG choć moze i różne montowali w PF...kurcze wiesz moze gdzie sprawdzic sobie skrzynie jakie byłe w poszczególnych modelach, coś online? albo do sciągnięcią?
jak juz bedziesz go miał to napisz na prv to podam ci dane na ten temat
www.vrservice.pl