Szyberdach mkIII

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Diaboloo

Szyberdach mkIII

Post autor: Diaboloo » wt gru 13, 2005 19:36

Kupiłem golfika posiada on szyberdach..ale nie działa prawa strona jest walnięta..konkretnie jest uszkodzenie elementu ktory przesuwa szyberdach(cześć aluminiowa)Gdzie można kupić to ? Bo w serwisie koszt jednej strony wynosi okolo 400 zl ;/

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » wt gru 13, 2005 19:42

Prawie każdy golf to miał, ma, albo będzie miał... Kupić poza ASO jest problem, taniej wychodzi kupić cały szyber z demobilu, albo zrobić tak jak ja - zostawić go w spokoju i zapomnieć , że się go ma

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt gru 13, 2005 19:48

Albo naprawić. Jest o tym na forum i w poradach sporo, sam sztukowałem pęknięte tzw tylne sanki i działają już prawie rok. Może zapodaj fotkę uszkodzonego elementu, albo znajdż go na tej stronie http://etka.auto2.ru/vw/VE/1993/148/ i napisz który to numer części, coś zaproponujemy.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
macil
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: macil » wt gru 13, 2005 19:55

To normalka (wada konstrukcyjna golfa 3).
Mój szwagier miał to samo, kupił cały szyber ze szrotu za 200zł.
Wymienisz sobie sam, jest na forum w archiwum cała procedura (niedawno czytałem)

Obrazek
Obrazek
Radio Defending Club 161 RDC 063
Wywołanie "Chińczyk Kwidzyn"

Diaboloo

Post autor: Diaboloo » wt gru 13, 2005 20:24

Ta stronka jest po rosyjsku..a ja nie znam rosyjskiego..;/ Jest to ta czesc nad glowa kierowcy do ktorej mocowana jest linka ktora ciagnie szyberdach..

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”