VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
evo a jak ta sprezarka co ma kolega ? jaka moc jest realna ? wiemy ze to turbo z DIESLA i slyszalem rozne opinie na temat wkladania sprezarek z diesla do benzyny, a jakie jest twoje zdanie ...tzn chodzi mi glownie o strone ciepla i zimna sprezarki(ciepla mala ,a zimna duza, czy to nie bedzie przeszkadzalo w uzyskaniu moccyy?)
ps zycze powodzenia przy wykanczaniu tego ciekawego projektu , dobrze by bylo jak wskoczy cos ponad 200
ps zycze powodzenia przy wykanczaniu tego ciekawego projektu , dobrze by bylo jak wskoczy cos ponad 200
Ostatnio zmieniony pn lut 02, 2009 02:08 przez Rafalek114, łącznie zmieniany 1 raz.
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niech sam Jacek się wypowie na ten temat, z tego co mówił mi coobcio ( ten co mi wcześniej stroił to powiedział że jest ok ) , zobaczymy jak evo opiszę sytuację z turbinkąRafalek114 pisze:evo a jak ta sprezarka co ma kolega ? jaka moc jest realna ? wiemy ze to turbo z DIESLA i slyszalem rozne opinie na temat wkladania sprezarek z diesla do benzyny, a jakie jest twoje zdanie ...tzn chodzi mi glownie o strone ciepla i zimna sprezarki(ciepla mala ,a zimna duza, czy to nie bedzie przeszkadzalo w uzyskaniu moccyy?)
beciorbecior pisze:ObyRafalek114 pisze:cos ponad 200
nawet jak będzie blisko 200 ( czyli 180-190 ) to będę zadowolony bo będę wiedział że silnik jest w 100% wreszcie ogarnięty, nie mniej jednak chciałbym uzyskać jak najlepsze wyniki. Ale trzeba czekać, nie będę pospieszał Jacka, autko może i miesiąc stać bo jak wiemy jest zima, a mi się nie spieszy, chcę aby autko było ogarnięte w 100% albo i w 120 %
Ostatnio zmieniony pn lut 02, 2009 10:09 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
odpalil ze strzala na pierwszym czysto matematycznym sofcie, obroty stabilne 950, jutro koncze z sterowaniem turbo bo mi sie mocno nie podoba i skladam pod maska, zostanie tylko czekac az w jetronik'u zainstaluja sie z nowa hamownia i strojenie.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.