wielkość głośników
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
wielkość głośników
Witam Mam pytanie JAkie głóśniki powinny byc zastosowane do drzwi przód golf3 Skąd pytanie ano z życia Otóż niedawno poszedłem do sklepu który handluje sprzętem audio i ten polecił mi do drzwi głosniki 16,5 firmy ground zero i mam problem z założeniem maskownicy tej oryginalnej z golfiny Mnie się wydaje żę średnica głośnika ciut za duża ale może się mylę Doradźcie coś
Ja mam wsadzone Hertz'e 16,5 cm i oryginalna oslone zalozylem bez problemu. Ona jest lekko scieta i musisz ja odpowiednio dopasowac zeby nic nie odstawalo. Wiem ze to ci sie wyda glupie ale sprawdz jeszcze czy ta twoja oslonka ma dziurki przez ktore wydostanie sie dzwiek
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 20:57 przez RoBaL84, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
tu nie chodzi o rodzaj głośnika (chociaż tweeter po środku też może zawadzać) ale o kołnierz kosza.RoBaL84 pisze:sredniotonowe wiec pewnie dlatego sie mieszcza
amator5, musisz jeszcze wyciąć ostrym nożem tą ramkę plastikową, co jest na maskownicy od tyłu, czyli od strony głośnika, bo to ona opiera o kosz głośnika. Maskownica od wewnątrz musi być jak najbardziej płaska.