Jaki najlepszy program używać do podpięcia vaga
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bryszard
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jaki najlepszy program używać do podpięcia vaga
Jak w tytule.Chodzi o MK3 1,8 ABS i o taki program żeby wszystko sprawdzić.
Ja aktualnie składam mój interfejs (lada dzień ku_bi & Kuntekinte zjadą mnie za poślizg ) a testował będę takie programy: Autotap Diagnostic Scan Tool, VWtool, Vag-com, OBDScan. Na razie trudno mi powiedzieć, który z nich jest najlepszy ale może sam sprawdź który najbardziej Ci podejdzie...(PW ).
Pozdr .
Pozdr .
:bylo: :bajer:
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
spokojnie ,jestes głownym izynierem tego doswiadczenia wiec nie bedziemy poganiać , tym bardziej ze to ty sie walczysz a nie myKiler pisze:Ja aktualnie składam mój interfejs (lada dzień ku_bi & Kuntekinte zjadą mnie za poślizg )
ja po za tym musze sobie jakis kompik do tego załatwic bo z domowym z 4 piętra nie będe biegał
[ Dodano: Sro Gru 07, 2005 16:43 ]
p.s w najlepszym wypadku wjedziemy do ciebie na chate
Squad nocne mary :satan:
...heh, wiadomo . Najlepszy jakiś stary laptopik bo możesz w czasie jazdy mierzyć zmieniające się dynamicznie parametry (o ile posiadane programy i sam interfejs na to pozwala ...). Ale z braku budżetu też będę miał stacjonarnego i diagnostykę w garażu ...Kuntekinte pisze:musze sobie jakis kompik do tego załatwic bo z domowym z 4 piętra nie będe biegał
... no to nie ma rady - musze się sprężyć i to zmontować ...Kuntekinte pisze:p.s w najlepszym wypadku wjedziemy do ciebie na chate
Pozdr .
:bylo: :bajer:
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
- neo25-pk
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja polecam spory uploadzik: http://www.epg.host.sk/datasheet/index. ... allfiles=1 kopalnia softów i informacji o VW ale i nie tylko...POLECAM
Pilnie kupię osłone rozrządu (górną boczna pokrywę, plastik) !!!