MK3 Joker?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
haps, nie masz racji ten magnetyczny tez pokaze 2 warstwy lakieru ,gdybyś wytrenował ręke na 50 autach tak jak ja zmienił byś zdanie,ja tez gdy go kupiłem byłem sceptycznie nastawiony ale on naprawde działa to takie OT
No i Fahoo kupił JOKERA...taaaa...
...żeby nie czasem
w gadce przez telefon cytat handlarzy
..."no wie pan świerzy z niemiec,tu w polsce nie był robiony moze coś w niemczech"...
na koniec
a tak w ogle to jest do opłat
Ja na to ze na f-ra vat lub f-ra vat marza
a on ze nie ...ze we własnym zakresie opłaty..to mu powiedziałem ze go pier..le i jego auto
Juz jeden kolega kupił tak golfa IV przyszli i zabrali po pół roku a on bez auta i kasy...
treść ogłoszenia
Cena (brutto):
7 400 PLN / 1 667 EUR (do negocjacji)
Typ:
Hatchback
Informacje:
Rok produkcji: 1997, 164 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Pojemność skokowa: 1400 cm3, benzyna, fioletowy-metalic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, alufelgi, szyberdach, radio / CD, wspomaganie kierownicy
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Auto sprowadzone z Niemiec.
Stan auta techniczny jak i wizualny oceniam na bardzo dobry.
No i Fahoo kupił JOKERA...taaaa...
...żeby nie czasem
w gadce przez telefon cytat handlarzy
..."no wie pan świerzy z niemiec,tu w polsce nie był robiony moze coś w niemczech"...
na koniec
a tak w ogle to jest do opłat
Ja na to ze na f-ra vat lub f-ra vat marza
a on ze nie ...ze we własnym zakresie opłaty..to mu powiedziałem ze go pier..le i jego auto
Juz jeden kolega kupił tak golfa IV przyszli i zabrali po pół roku a on bez auta i kasy...
treść ogłoszenia
Cena (brutto):
7 400 PLN / 1 667 EUR (do negocjacji)
Typ:
Hatchback
Informacje:
Rok produkcji: 1997, 164 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Pojemność skokowa: 1400 cm3, benzyna, fioletowy-metalic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, alufelgi, szyberdach, radio / CD, wspomaganie kierownicy
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Auto sprowadzone z Niemiec.
Stan auta techniczny jak i wizualny oceniam na bardzo dobry.
Pako12345, czytaj ze zrozumieniem
z papierami do auta jest kicha i go nie kupuje ,bo nie chce wtopić
[ Dodano: 02 Lut 2009 15:31 ]
ale teraz jak przeczytaem ten wątek to chce jokera bo ma wesołą tapicerke i ładne dymione lampy z tyłu
aha w tym "moim " JOKERZE czy przypadkiem lampy przenie nie powinny być 2komorowe?
ja nie widziałem nigdy jokera z 1 komorowymi
z papierami do auta jest kicha i go nie kupuje ,bo nie chce wtopić
[ Dodano: 02 Lut 2009 15:31 ]
ale teraz jak przeczytaem ten wątek to chce jokera bo ma wesołą tapicerke i ładne dymione lampy z tyłu
aha w tym "moim " JOKERZE czy przypadkiem lampy przenie nie powinny być 2komorowe?
ja nie widziałem nigdy jokera z 1 komorowymi
Powiem tak, ponieważ kolega samochodu nie kupił a wszystkie opcje w wersji Joker już wyczerpaliśmy, to temat uważam za zamknięty.
BTW: ten Joker ze zdjęć nawet nie miał regulacji wysokości fotela kierowcy, ale lipa.
Za opinie o mojej stronie i pracy, dziękuję. Robiłem to dla ludzi.Teraz nadal robię, ale tylko na forum.
BTW: ten Joker ze zdjęć nawet nie miał regulacji wysokości fotela kierowcy, ale lipa.
Za opinie o mojej stronie i pracy, dziękuję. Robiłem to dla ludzi.Teraz nadal robię, ale tylko na forum.