Silnik to 1.6 benzyna RF bez wspomagania, odrazu druga sprawa, czy samemu da rade wymienić, czy lepiej oddać do warsztatu i jakie to są koszty wymiany? Może ktoś z W-wy lub okolic chciałby się podjąć?
Wszelkie info, porady i pomoc mile widziana.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

tak więc zestaw jak najbardziej trafiony nic dodać nic ująćPiter navi pisze:Chciałem wymienić w golfiku rozrząd nie znalazłem takiego info i tu pytanie, czy taki zestaw jak na tej aukcji warto zakupić http://www.allegro.pl/item541782368_roz ... pasek.html
Silnik to 1.6 benzyna RF bez wspomagania, odrazu druga sprawa, czy samemu da rade wymienić, czy lepiej oddać do warsztatu i jakie to są koszty wymiany? Może ktoś z W-wy lub okolic chciałby się podjąć?![]()
Wszelkie info, porady i pomoc mile widziana.

Coś tam człowiek zawsze dłubnie,paska jeszcze nie wymieniałem,niby wygląda na proste, czy musze zaopatrzyć się w "specjalne klucze"?Szosownik pisze:tak więc zestaw jak najbardziej trafiony nic dodać nic ująć
a co to wymiany to nie jest trudna,patrzysz na znaki i jedziesz
a jeśli nie czujesz się na siłach to wydatek około 100zł
Właśnie patrzyłem na rolke, która jest teraz i też jest INA (czasami troche "ćwiergoli", rzadko, jakiś czas temu jak robiłem gaźnik mechanik mówił, że to od rolki/paska rozrządu)Lipek81 pisze:Zestaw jest ok, produkty dobrych marek. Nie jestem pewien, ale rolki INA to chyba nawet fabrycznie były wkładane..

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 176 gości