MK3 Joker?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- upatol
- JOKER - BLUE
- Kontakt:
MK3 Joker?
Witam!
Stoje przed wyborem zakupu auta:
Golf III 1.8 JOKER rocznik 97
Auto ogólnie super tylko mam wątpliwosci co do kilku rzeczy:
1) Zgodnie z tą stroną autko powinno byc wyposazone w centralny zamek a nie posiada go.
2) W papierach jest dziwna sprawa bo auto jest z 14.07.1997 a po numerze VIN (ktory tez jest na tej samej stronie) wychodzi ze jest z 98 roku. WVWZZZ1HZWW088093
Ogolnie wplacilem juz zaliczke ale wole miec pewnosc ze nie kupuje jakiegos skladaka ;|
Dodam ze ma naklejki Joker tam gdzie byc powinny i jest wyposazony w :
-ABS
-Klime
-Fotele
-Białe zegary
- dymne lampy tylne
Pomoze ktos wyjanic ta sprawe?;)
Stoje przed wyborem zakupu auta:
Golf III 1.8 JOKER rocznik 97
Auto ogólnie super tylko mam wątpliwosci co do kilku rzeczy:
1) Zgodnie z tą stroną autko powinno byc wyposazone w centralny zamek a nie posiada go.
2) W papierach jest dziwna sprawa bo auto jest z 14.07.1997 a po numerze VIN (ktory tez jest na tej samej stronie) wychodzi ze jest z 98 roku. WVWZZZ1HZWW088093
Ogolnie wplacilem juz zaliczke ale wole miec pewnosc ze nie kupuje jakiegos skladaka ;|
Dodam ze ma naklejki Joker tam gdzie byc powinny i jest wyposazony w :
-ABS
-Klime
-Fotele
-Białe zegary
- dymne lampy tylne
Pomoze ktos wyjanic ta sprawe?;)
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2009 12:19 przez upatol, łącznie zmieniany 1 raz.
- upatol
- JOKER - BLUE
- Kontakt:
Własnie pierwsze co zrobie to zaloze centralny no i alarm by sie przydal.. jaki koszt to bedzie jesli mozna wiedziec?? (centralny) slyszalem ze te alarmy z allegro sa nic nie warte -_-
golfik wyglada tak
http://img511.imageshack.us/img511/3978 ... 86avw5.jpg
golfik wyglada tak
http://img511.imageshack.us/img511/3978 ... 86avw5.jpg
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2009 12:14 przez upatol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja mam JOKERa i nie mam centralnego, jedynie mam abs,poduszki x2, klima, szyber elektro, fotele kubełkowe,światła tylne dymionie,wspomaganie,zegary białe i chyba tyle.upatol pisze:1) Zgodnie z tą stroną autko powinno byc wyposazone w centralny zamek a nie posiada go.
co do roku produkcji to w papierach mam lipiec 97r, a wg VINu 98r jest
wiec tym się nie sugeruj, gdzieś czytałem ze na produkcji rok zaczyna się jakoś parę miesięcy wcześniej, czy jakoś tak,
generalnie chodzi ze jak auto jest z końca np 1997 to po VINie piszą juz jako model z 1998r.
czytałem to na stronce co vin odczytuje, znajdę stronę do dopisze.
pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2009 13:19 przez brynol, łącznie zmieniany 2 razy.
upatol, pokaż wzór tapicerki, bo reszta pasuje na JOKER-a.
Rok modelowy w VW zmieniany jest coś w lipcu albo sierpniu. Czyli samochody wyprodukowane po tym okresie (a nadal w roku 97) otrzymują modelowe 98.
Żeby sprawdzić czy wyposażenie nie zostało wyciągnięte najlepiej daj fotkę wlepy w bagażniku to się sprawdzi po kodach co było w fabryce.
Rok modelowy w VW zmieniany jest coś w lipcu albo sierpniu. Czyli samochody wyprodukowane po tym okresie (a nadal w roku 97) otrzymują modelowe 98.
Żeby sprawdzić czy wyposażenie nie zostało wyciągnięte najlepiej daj fotkę wlepy w bagażniku to się sprawdzi po kodach co było w fabryce.
ale sprzedawano chociaż właściwie to varianty były z 98r i cabrio chybakrzaś pisze:w 98r nie produkowano juz mk3
Joker to:
- rok produkcji 95-97
- tapicera foteli "joker"
- fotele półkubły
- kanapa niedzielona bez zagłówków w wersji hatchback
- białe zegary
- zielone szyby atermiczne
- lampy dymione z tyłu
- koła 14" 185/60 14" w benzynie i 195 w dieslu
- poducha kierowcy i pasażera z przodu
- oznaczenia na karosierii "Joker"
- boczne kieszenie przy przednich fotelach
- całe auto w kolorze łącznie ze zderzakami i lusterkami
- białe kierunki z boku i przodu
- szyber elektryczny
- radio alpha
- silniki: AEX, AEE, AAM, AFT, ADZ, ANP, 1Y, AEY, AAZ, 1Z, AFN
Reszta to dodatki. Takie rzeczy jak abs czy immo nawet nie pisze bo to standard w tych latach.
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2009 19:43 przez sHpAaKu, łącznie zmieniany 2 razy.
Wcale nie koniecznie.sHpAaKu pisze: - fotele półkubły
- kanapa niedzielona bez zagłówków w wersji hatchback
- boczne kieszenie przy przednich fotelach
Podstawowe elementy tej wersji to przede wszystkim:
oraz dymione kierunki boczne, przednie kierunkowskazy białe. To elementy pojawiające się w każdym Jokerze.sHpAaKu pisze: - tapicera foteli "joker"
- białe zegary
- zielone szyby atermiczne
- lampy dymione z tyłu
- oznaczenia na karosierii "Joker"