Passat b3 16v,DUB edition..raid dino w drodze;) by kostia
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: Passat b3 16v,DUB edition..raid dino w drodze;) by kosti
witam wszystkich a co myślicie o tym pasku?:-) tak po za to podłączyłem się pod temat kolegi szukam jakiegoś ciekawego wyposażenia dodatkowego lub juz zabudowanego wnetrza w passacie b3 podsufitke chcę zrobić na czarno ostatnio założyłem elektryczne szybki oczywiście z wykorzystaniem oryginalnego włącznika vw narazie tylko na przód w przyszłości planuje też tył audio w pasku 2x alpiny z tyłu 2 drożne z tym że oddzielone zwrotnicami blaupunkta przód seryjne gwizdki na podszybiu i 16 w drzwiach na przyszłość mam nadzieje wytłumione i hertze bagażnik blaupunkt tuba i wzmak pionka 300W radio hi-endowy jvc chameleon lx10r zmienione podświetlanie zegarów na czerwono zegarek w zegarach na niebiesko podświetlane klamki na czerwono wewnętrzne bardzo fajnie wyglądają wszystko robione mam nadzieje z gustem i bez przesadyzmu zdjęcia zamieszcze wkrótce pozdrawiam wszystkich fanów pasków b3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt sty 30, 2009 16:36 przez malik25, łącznie zmieniany 2 razy.
malik
i co sprzedany ??kostia pisze:dzięki ale tego auta już teoretycznie nie ma
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213