Konsola nawiewu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Konsola nawiewu
Witam! Szukałem tematu, który mógłby mi pomóc, ale niestety nic co takiego nie znalazłem. Otóż chciałbym przeprowadzić kabel jack'owy (taki do podpięcia odtwarzacza mp3) od radia w okolicę popielniczki, żeby wychodził jedną z zaślepek nad popielniczką, tam koło ogrzewania tylnej szyby . Wydaje mi się, że muszę wyciągnąć kosolę nawiewu, żeby go tamtędy przepuścić, ale jestem kompletnie zielony i nie bardzo wiem jak to zrobić i dlatego proszę was o pomoc. Może ktoś z was zna lepszą drogę na przeprowadzenie kabla (lepsza, prostszą, mniej inwazyjną) . Z góry dziękuję za pomoc
- jablonski89
- Użytkownik
- Kontakt:
ale wtedy bedziesz mial dzire w zaslepce albo jej brak. proponuje przeciagnac kabel przez dziure w luce pod popielniczka. ładniej bedzie to wygladac.
chyba ze wolisz tak jak napisales
http://vw2.info/vwforum/nawiewy.html
link pokazuje jak zdemontowac pokretła nawiewu
chyba ze wolisz tak jak napisales
http://vw2.info/vwforum/nawiewy.html
link pokazuje jak zdemontowac pokretła nawiewu
Ostatnio zmieniony śr sty 28, 2009 21:08 przez jablonski89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jak rozbiorę to zobaczę, czy luką pod popielniczką, czy może własnie tak jak ja napisałem. Mam pomysł jak rozwiązać sprawę zaślepki, tylko nie wiedziałem jak tam dotrzeć Poradnik na pewno się przyda A mógłbyś jakoś sprecyzować miejsce gdzie ta luka jest? Ogólnie chciałbym, żeby kabel chował się w popielniczce, bo i tak z niej nikt u mnie nie korzysta, dlatego chciałem w ten sposób. Dzięki
- jablonski89
- Użytkownik
- Kontakt:
w luce pod polielniczka na gornej sciance powinna byc dziura. Słuzy ona do doprowadzenie napiecia do podswietlenia schowka na kasety, taki jak w linku http://allegro.pl/item536720190_polka_s ... b3_b4.html
Ostatnio zmieniony śr sty 28, 2009 21:29 przez jablonski89, łącznie zmieniany 1 raz.
- jablonski89
- Użytkownik
- Kontakt:
schowek to bardzo dobry pomysł. Ale przy przełączniu utworów na odtwarzaczu mp3, bedzie sprawiało kłopoty. Tzn, kabel bedzie wystawał albo schowek bedzie otwrty. Rozwiązanie idealne do nosnika USB(Pendrive). Zamaskowany, a utwory przezucamy radyjkiem. Jeśli podłączymy odtwarzacz mp3 pod kabel jack, to muzyke bedziemy przezucać odtwarzaczem.
VAG-COM oraz Poski VAG; sluze pomoca
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dlatego pomyślałem o tej metodzie, bo jak się przymknie popielniczkę, to odwarzacz sztywno stoi i bez odwracania uwagi mogę przełączać utwory, a jak odłaczę odwarzacz, albo zechcę wyciągnąc kabel to właściwie nie będzie po nim śladu.
Właściwie wystarczy wyciagnąć palec trzymając rękę na skrzyni biegów jak zrobię pokażę, jak to wszystko wygląda.
Właściwie wystarczy wyciagnąć palec trzymając rękę na skrzyni biegów jak zrobię pokażę, jak to wszystko wygląda.
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 22:08 przez Flower, łącznie zmieniany 1 raz.