Oświetlenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Oświetlenie
Witam wszystkim, mam małe pytanko....
kupiłam lampy REFLEKTORY VW GOLF 3 RINGI ANGEL EYES CHROM, i wszystko jest oki, gdyby nie maly problem, chcem by się świeciły ringi i mam tam luzne kable nie podłączone do kostki, a kable od lampy sa zgrzane i pasują do orginalnej wtyczki, a co z kablami od ringów jak mam je podłączyć, czy są jakieś kostki przejściowe?
Pomocy chlopaki...
http://www.allegro.pl/ite...eyes_chrom.html
kupiłam lampy REFLEKTORY VW GOLF 3 RINGI ANGEL EYES CHROM, i wszystko jest oki, gdyby nie maly problem, chcem by się świeciły ringi i mam tam luzne kable nie podłączone do kostki, a kable od lampy sa zgrzane i pasują do orginalnej wtyczki, a co z kablami od ringów jak mam je podłączyć, czy są jakieś kostki przejściowe?
Pomocy chlopaki...
http://www.allegro.pl/ite...eyes_chrom.html
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2009 01:48 przez karolcia228, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Wajcheusz
- Mały gagatek
- Kontakt:
Z tego co kojarze specjalnie nie są zalane we wtyczkę, bo to ty możesz decydować kiedy mają się świecić,
a 2 sprawa z tego co kojarze w 3 były 2 albo3 rodzaje kostek łączących postojówki z lampą, pewnie dlatego nie są zalane we wtyczkę, innymi słowy będziesz musiała dokupić kostkę.
a 2 sprawa z tego co kojarze w 3 były 2 albo3 rodzaje kostek łączących postojówki z lampą, pewnie dlatego nie są zalane we wtyczkę, innymi słowy będziesz musiała dokupić kostkę.
Peugeot 406 1,8 16V ponad 110 KoniMocy :-)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!
-
- Nowicjusz
- Wajcheusz
- Mały gagatek
- Kontakt:
Hmm, to może jednak lepiej będzie uciąć kawałek wcześniej oryginalne kabe i założyć tam zwykłą 2-pinową złączkę, np od malucha koszt około 3,5 w najbliższym motoryzacyjnym
Chyba że wolisz mieć na stałe (nie polecam) to po prostu kwestia lutowania,
Chyba że inni mają jakieś lepsze pomysły.
Peugeot 406 1,8 16V ponad 110 KoniMocy :-)
-
- Nowicjusz
Wajcheusz pisze:Hmm, to może jednak lepiej będzie uciąć kawałek wcześniej oryginalne kabe i założyć tam zwykłą 2-pinową złączkę, np od malucha koszt około 3,5 w najbliższym motoryzacyjnym
No wlasnie szukalam jakis trojnikow i nic takiego nie znalazlam, hmmm mam tu cos takiego co myślisz?
http://www.allegro.pl/item530157308_gol ... ml#gallery
- Lukasz_mk2
- Forum Master
a który rocznik masz tego golfa?? wtyki w nowych lampach są podłużne czy w kształcie kwadratu 2x2. Jakie miałaś wcześniej lampy, 1xH4 czy 2xH1 ?? Może ringi to tylko kwestia zworki w skrzynce bezpieczników?? Nie wiem dokładnie jakie zakupiłaś lampy bo link nie działa
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2009 01:22 przez Lukasz_mk2, łącznie zmieniany 1 raz.