[Corrado] Tdi 1.9 ARL by Fido_dido
Moderator: G0 Karcio
I teraz się zaczęło wjeżdżanie na Hondy... I tak VW lepsze ;];] chyba ze Audi ale to niektóre :P Nom Fidek a ktokolwiek wie ze chciałeś kiedyś robić audi 80 Coupe ???
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2009 17:42 przez Pawelr15r, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
cegła pod pedał gazu, dziure w baku zaspawaj i jeszcze magnetyzer
a tak na poważnie - takie uroki VR6
a tak na poważnie - takie uroki VR6
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
troche fisiowałem nie powiem
ale nawet jak jedzie do tych 2,5 tys to mfa pokazuje 16,5 niewiem czy nie bede musiał szukać gdzieś przyczyny
poza tym długo mi sie grzeje i poazuje zegarek tylko 70 stopni ile powinien miec vrr ? stopni wody roboczych ?
[ Dodano: 27 Sty 2009 21:58 ]
moze i nie jedzie do 200 ale powyzej z arla to wiatrak by zrobil
ale nawet jak jedzie do tych 2,5 tys to mfa pokazuje 16,5 niewiem czy nie bede musiał szukać gdzieś przyczyny
poza tym długo mi sie grzeje i poazuje zegarek tylko 70 stopni ile powinien miec vrr ? stopni wody roboczych ?
[ Dodano: 27 Sty 2009 21:58 ]
Gobo90 pisze:nie dosc ze nie jedzie to w hu* pali :green_fuck:
moze i nie jedzie do 200 ale powyzej z arla to wiatrak by zrobil
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
Fido_dido pisze:moze i nie jedzie do 200 ale powyzej z arla to wiatrak by zrobil
a poco więcej niz 200 śmigać
mi sie wydaje ze ważne jest w jakim czasie do tych 200 no nawet do 150, dla mnie auto moze mieć Vmax 150 ale żeby to robiło w 2 sekundy
Ostatnio zmieniony śr sty 28, 2009 00:01 przez beny841, łącznie zmieniany 1 raz.
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
- hx_malbork
- TdiGangsters
- Kontakt:
gratuluje nowego, chwilowego nabytku.
Bardzo ładny, tylko ten tył rzeczywiście troche wysoko
Szkoda miski olejowej,
Zapier...ala jak ta lala, tylko 54litry na 200km
Pozdro
Bardzo ładny, tylko ten tył rzeczywiście troche wysoko
Szkoda miski olejowej,
Zapier...ala jak ta lala, tylko 54litry na 200km
Pozdro
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;