skacze (trzesie?) paskiem klinowym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
skacze (trzesie?) paskiem klinowym
witam, dzis mialem dziwny przypadek podczas jazdy zaczela mi migac (w dosc sporych odstepach)kontrolka ladowania, po przejechaniu mialem wrazenie ze obroty jakby skacza, zatrzymalem sie pod sklepem i dziwna sprawa bo pasek klinowy co jakis czas skakal albo luzow dostawal nie wiem, w tym samym czasie silnikowi zwiekszaly sie i spadaly minimalnie obroty, podjechalem dalej i wszystko ustapilo. Dodam ze dosc mokro jest dzis caly czas pada moze woda dosala sie na kolo pasowe bo naciag na wylaczonym silniku wydaje mi sie ze jest dobry, przestraszylem sie ze moze cos na rozrzadzie przeskakuje czy cholera wie co sie dzieje, prosze o opinie i ewentualna pomoc, moze wystarczy go mocniej naciagnac?
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
- krzysio1985
- Ma gadane

- Kontakt:
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
często zdarza się słyszeć na ulicy auto, które ma nie wystraczająco naciągnięty pasek - przeraźliwy pisk. Mozesz trochę naciągnąć pasek i dodatkowo założyć jakąś osłonę na alternator i pasek, aby nie dostawała się tam woda lub wolniej przejkeżdżać przez kałużemasuo pisze: czy woda moze jest przyczyna tego nalecialo wody i zaczal sie slizgac
- krzysio1985
- Ma gadane

- Kontakt: