powiedzcie mi prosze co to za pompa?

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

AndKRK
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

powiedzcie mi prosze co to za pompa?

Post autor: AndKRK » śr sty 21, 2009 16:28

Witam mialem problem z pompa paliwa, mam III 1.8 gt monowtrysk kolega przyniosl mi pompe o takim samym numerze, ale nei jestem pewien tej literki na koncu oznaczenia. w kazdym razie owa pompa ma kremowy krociec i pokrywe moja stara miala czarny. patrzylem na allegro i nie ma pomp z kremowym króćcem... sa tylko z czarnym 1.2 bar i z szarym 3 bar.
auto pali i jezdzi, jest duzo lepiej niz na starej pompie, jakkolwiek gdzies wyczytalem ze montowanie pomp 3 barowych na monowtrysku jest drogą do uszkodzenia regualtora cisnienia paliwa... w sklepie mi powiedzieli ze maja tylko 3 barowe i sprzedaja je zarowno do monowtrysków jak i do wielowtrysków. bylem u mechanika i powiedzial ze spokojnie regulator powinien wytrzymac i ze cisnienie nie jest az tak duzo wieksze zeby cos sie tam moglo stac. juz zgłupiałem i nie bardzo wiem co robic... help :)

Awatar użytkownika
sle
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: sle » śr sty 21, 2009 16:36

a wytłumaczysz nam jeszcze jaki to ma związek z LPG? :goof:

dekoracje weselne, florystyka -> prv

AndKRK
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: AndKRK » śr sty 21, 2009 19:27

ojć racja z LPG ma to niewiele wspolnego, sorewicz, mialo byc w techniczne jesli mozna to prosil bym jakiegos admina o przeniesienie tematu do techniczne.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”