serwo z diesla do bezynki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
memekk222
- Ma gadane

- Kontakt:
serwo z diesla do bezynki
panowie i panie mam pytanko.mam zamiar zmienic serwo . mie chodzi mi o wypowiedzi a po co zobacz szczeki z tylu a co tam czy cos bo wszystko jestn powymieniane. mam pytanie odnosnie jaka bedzie reakcia jesli wsadze wieksze serwo z jettki diesla do golfa na petrola. pompa pasuje wszelkie mocowania tez sprawdzalem dzis na szrocie. che poznac reakcie cy jesli nacisne pedal hamulca to czy czasem serwo nie zassa tyle powietrza ze udusie lub przydusi silnik , niechcial bym tez takiego rezultatu ze delikatne musnieci pedalu spowoduje zerwanie aswaltu
czy moze robil ktos kiedys cos takiego. licze na kontretne podpowiedzi 
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
A mże własnei dlatego jest większe, bo pracuje na mniejszym podciśnieniu i chodzi o to, żeby była odpiowiednia siła?
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Nie zadusi. Podciśnienie cały czas trzyma membranę - a nacisk nastepuje w ten sposób, że z jednej strony podawane jest ciśnienie atmosferyczne - większe od podciśnienia i to ono "pomaga" hamować - ono naciska na membranę.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- swapy silników;