nie pali na dwie świece
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie pali na dwie świece
prosze o pomoc w ustaleniu przyczyny usterki z tematu wymieniłem świece kable z kopółką rozdzielacz iskra dobra ciśnienie raz jest raz nie ma chodzi o dwie komory te przy rozdzielaczu na dwie pierwsze chodzi
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
ja tam nie chce mowic nic wiecej na raize bo nie do konca rozumiem autora ale cos mi sie wydaje ze tam nie podaje paliwa na dwa gary, a iskra jest. Kompresja - podał jakies dziwne wartosci wiec jak czekam na potwierdzenie. Jak moze byc sprezanie 0 (to chyba jak nie ma tłoka) chocby nie wiem jak nieszczelne pierscienie byly czy zawory to jakąś wartosć musi dać się odczytać.
Wydaje mi sie ze to problem z wtryskiem a osobny problem stanowi kompresja (0,65 przypusczam ze Mpa to stanowczo za mało nawet na sucho)
Wydaje mi sie ze to problem z wtryskiem a osobny problem stanowi kompresja (0,65 przypusczam ze Mpa to stanowczo za mało nawet na sucho)
Ostatnio zmieniony wt sty 20, 2009 19:49 przez sas_gti, łącznie zmieniany 1 raz.