termiczna ochrona zamka centralnego

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

golfik1204
Nowicjusz
Nowicjusz

termiczna ochrona zamka centralnego

Post autor: golfik1204 » pn sty 19, 2009 22:23

podczas tych duzych mrozów zwiarował mi centralny sam zamykał i otwierał drzwi , w czasie jazdy mrugały kierunkowskazy, po podpięciu do komputera pokazuje błąd "temicznej ochrony zamka centralnego" po wykasowaniu przez chwile spokój i znów to samo i znów ten sam błąd. pomóżcie jak to naprawić?, gdzie szukac ewen zwarcia ?

Awatar użytkownika
Fahoo
TDI Power
TDI Power
Kontakt:

Post autor: Fahoo » pn sty 19, 2009 22:45

rozłączyc wtyczke w tylnwj klapie i sprawdzic

https://www.facebook.com/fahoo.jedker
Kupię klape tył Golf IV/Bora Variant PW

golfik1204
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: golfik1204 » pn sty 19, 2009 23:41

a możesz coś więcej napisać? chyba masz racje, że to coś z klapą, bo jak podnoszę klapę - to czasami zaczyna w tym momencie wariować, po drugie - jak odłacze bezpiecznik od centralnego (dokałdnie to jest od centralnego i oświetlenie klapy bagażnika - bezpeicznik nr 39 lub 38 nie pamietam dokłądnie ) to nie moge kluczykiem otworzyc klapy, kluczyk nie chce wejść do zamka. (choć nie wiem czy wczesniej tez tak było - auto mam od 10 miesiecy i zawsze otwierałem centralnym, wiec nie było potrzeby pchac kluczyka

Awatar użytkownika
Fahoo
TDI Power
TDI Power
Kontakt:

Post autor: Fahoo » wt sty 20, 2009 18:34

Jak bys przeczytał o centralnym zamku diodzie w drzwiach i sposobie naprawy w golfie IV to byś wiedział
Naprowadziłem cie szukaj
Ja nie mam golfa IV wiec szukac za ciebie nie bede tematów jest multum bodaj że w dziale FAQ jest opis

https://www.facebook.com/fahoo.jedker
Kupię klape tył Golf IV/Bora Variant PW

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”