nie do konca...trza wnich wywiercic dziurke na srube chyab ze wolisz miec przykrecone tylko w 2 miejscach z 4 do tego wyznaczonych...toffic pisze:trzeba odciąć/odgiąć wąsy koło mocowania stabilizatorajabolo pisze:czy owa ława pasuje bez zadnych przeróbek do mk2 ale z roku 85 bo wiem ze napewno wachacze miały inne starsze wersje..
faq odnosnie swapu vr szóstki do mk2
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Praks
- Ma gadane
- Kontakt:
Corrado VR6 US Porsche Style...
czasem przeszkadzają, nie wiem od czego to zależythebishop pisze:4 śruby pasują bez żadnych przeróbek, ja wąsy zostawiłem w niczym nie przeszkadzały poprostu nie są przykręcone.
o czym ty mówisz??nie do konca...trza wnich wywiercic dziurke na srube chyab ze wolisz miec przykrecone tylko w 2 miejscach z 4 do tego wyznaczonych...
Nie da rady wywiercić dziurki bo nie ma jak klucza założyć. Wąsy do odcięcia i tyle. Ja też to przerabiałem.Praks pisze:nie do konca...trza wnich wywiercic dziurke na srube chyab ze wolisz miec przykrecone tylko w 2 miejscach z 4 do tego wyznaczonych...toffic pisze:trzeba odciąć/odgiąć wąsy koło mocowania stabilizatorajabolo pisze:czy owa ława pasuje bez zadnych przeróbek do mk2 ale z roku 85 bo wiem ze napewno wachacze miały inne starsze wersje..
- Praks
- Ma gadane
- Kontakt:
hmmm to moze w golfie jest inaczej ja montujac wozek z golfa br6 do corrado musialem wywiercic w tych wasach dodatkowy otwor bo ten ktory byl nie pokrywal sie z tym w karoserii...u kolegi u ktorego wkldalismt do golfa tez tak bylo...thebishop pisze:4 śruby pasują bez żadnych przeróbek, ja wąsy zostawiłem w niczym nie przeszkadzały poprostu nie są przykręcone.Praks pisze:nie do konca...trza wnich wywiercic dziurke na srube chyab ze wolisz miec przykrecone tylko w 2 miejscach z 4 do tego wyznaczonych...
Corrado VR6 US Porsche Style...
tzn wąsy są ale krótkie w mk2 są na jedną śrubę a w sankach mk3 są miejsca na dwie śruby i tej drugiej się nie prztkręca. Jakiś wąs =] musi być bo trzyma stabilizator
[ Dodano: Sob Sty 17, 2009 23:06 ]
a w G60 nie wiem jak jest więc się niewypowiadam. Ale chyba nie ma sensu swapować orginalne G60 na VR
[ Dodano: Sob Sty 17, 2009 23:06 ]
a w G60 nie wiem jak jest więc się niewypowiadam. Ale chyba nie ma sensu swapować orginalne G60 na VR