[mk3] ceremonia otwarcia w zegarach
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk3] ceremonia otwarcia w zegarach
Witam!
Zastanawiam się czy jest możliwe zrobienie ceremonii otwarcia w zegarach Golfa MK3. Moje zegary sa firmy Motometer.
Cos w tym stylu tylko ze jeden przejazd
Zastanawiam się czy jest możliwe zrobienie ceremonii otwarcia w zegarach Golfa MK3. Moje zegary sa firmy Motometer.
Cos w tym stylu tylko ze jeden przejazd
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2898256 dla mnie lepsze
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
micky, kup jeden wskaźnik AUTO GAUGE, rozbierz go na części, skopiuj układ sterujący i podepnij to samo do licznika
Tutaj już raczej wchodzi elektronika i programowanie układów, ale kto wie....może coś sie uda wymyślić prostszego...
djtom, ty musisz wszystkich zabijać tym linkiem Trzeba przyznać,że fajnie to wykombinowali, ale jak na to patrzę to montaż będize prosty tylko na zdjęciach
Tutaj już raczej wchodzi elektronika i programowanie układów, ale kto wie....może coś sie uda wymyślić prostszego...
djtom, ty musisz wszystkich zabijać tym linkiem Trzeba przyznać,że fajnie to wykombinowali, ale jak na to patrzę to montaż będize prosty tylko na zdjęciach