wymiana płynu smarującego wspomaganie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to podaj nam nazwe tego warsztatu a sama tam juz wiecej nie jezdzij , my tez nie bedizemy....
czujnik to koszt 15-50 zł w zaleznosci od firmy o wymiana trwa 3 min.....
Jesli to robilas niedawno to mozliwe ze przy wkrecaniu nowego czujnika uszkodzili ten co jest obok, obruszyl kable i po paru kilometrach sie przerwalo...
czujnik to koszt 15-50 zł w zaleznosci od firmy o wymiana trwa 3 min.....
Jesli to robilas niedawno to mozliwe ze przy wkrecaniu nowego czujnika uszkodzili ten co jest obok, obruszyl kable i po paru kilometrach sie przerwalo...
no nie załamuj mnieeeeeeee..... facet kurna nie wyglądał na naciagacza, był tam mój teść i facet i mówili kurna ze jest w porzo grrrrr... świetnie to gdzi mam to sprzawdzić nie za 300 zł proszę o namiar...... tamten warsztat jest gdzieś na zaciszu, dokładnie nie wiem, ale się dowiem... a w takim razie może wiecie czy wymiana szyby przedniej z szybą i wymianą to koszt około 400 zł czy to zarty bo dzwoniłam wczoraj w 15 miejsc i wszędzie tylke to kosztuje więc na tym mam nadzieje nie przepłacę.....
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to moze koles naprawil cos jezcze przy okazji....
A co do naciagaczy to oni musza sie dobrze maskowac bo inaczej ludzie by nie przyjezdzali, ale to juz przegiecie....
wejdz na www.automotosklep.pl i tam zobacz czujniki temperatury....moze znajdziersz tam swój i ujrzysz na własne oczy ze one sa na prawde tanie.....
Co dokladnie za czujnik wymienil???
Ja zawsze bralem rachunki, jak nie znalem machanika, zeby udokumentowal to co kupil, teraz mam zaprzyjazniony warsztat wiec luuz
szyba
hmm znajdz z necie firme w warszawuie carglass , koszt szyby (pewnie kolo 200) + wymiania ~150 zł...
A co do naciagaczy to oni musza sie dobrze maskowac bo inaczej ludzie by nie przyjezdzali, ale to juz przegiecie....
wejdz na www.automotosklep.pl i tam zobacz czujniki temperatury....moze znajdziersz tam swój i ujrzysz na własne oczy ze one sa na prawde tanie.....
Co dokladnie za czujnik wymienil???
Ja zawsze bralem rachunki, jak nie znalem machanika, zeby udokumentowal to co kupil, teraz mam zaprzyjazniony warsztat wiec luuz
szyba
hmm znajdz z necie firme w warszawuie carglass , koszt szyby (pewnie kolo 200) + wymiania ~150 zł...
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ten moj robi głownie silniki, przeważnie do sportu, ale ogolnie sie zajmuje mechaniką....
Cena za tą szybke to OK jak ponizej 400....
Nr do tego goscia
601 300 857 Marek
Tylko uprzedzam ze jest to normalnie funkcjonujący warsztat z tym ze nie jest zbytnio nowoczesny, troche taka szopa z bałaganem i tylko on wie co gdzie lezy ale koles sie zna na prawde i jest niedrogi, narzedzia oczywiscie posiada odpowiednie
Podjedz tam najlepiej i sama oceń, warsztat jest na ulicy dywizjonu 303, Wisi szyld "silniki"
A jestes pewna ze auto ma smarowanie? ( odpowiednie cisnienie oleju)
Bo moze dlatego brzeczy!!!
Cena za tą szybke to OK jak ponizej 400....
Nr do tego goscia
601 300 857 Marek
Tylko uprzedzam ze jest to normalnie funkcjonujący warsztat z tym ze nie jest zbytnio nowoczesny, troche taka szopa z bałaganem i tylko on wie co gdzie lezy ale koles sie zna na prawde i jest niedrogi, narzedzia oczywiscie posiada odpowiednie
Podjedz tam najlepiej i sama oceń, warsztat jest na ulicy dywizjonu 303, Wisi szyld "silniki"
A jestes pewna ze auto ma smarowanie? ( odpowiednie cisnienie oleju)
Bo moze dlatego brzeczy!!!
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jasne
www.intercars.com.pl
tam znajdziesz filię najbliżej Ciebie, jest w centrum na waryńskiego np, albo na sadybie na powsińskiej....i jeszcze kilka w wawie....
sluchaj ale jak nie masz pewnosci to nie kupuj czujnika.....a na foto troche żle zaznaczylem (zorientowalem sie w garazu) ten o ktorym mowa jest do kladnie pod nim, jakies 15 cm nizej, tez sa dwa obok siebie...
www.intercars.com.pl
tam znajdziesz filię najbliżej Ciebie, jest w centrum na waryńskiego np, albo na sadybie na powsińskiej....i jeszcze kilka w wawie....
sluchaj ale jak nie masz pewnosci to nie kupuj czujnika.....a na foto troche żle zaznaczylem (zorientowalem sie w garazu) ten o ktorym mowa jest do kladnie pod nim, jakies 15 cm nizej, tez sa dwa obok siebie...