Swap gaźnika FSO do 1.6 PN
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Swap gaźnika FSO do 1.6 PN
Witam wszystkich. Chciałem się zapytać o swap gaźnika od poldka do PN-ki takiej jak moja,bo kiedyś zanim chciałem zmienić motor w moim VW to ktoś mi podrzucił taki pomysł. Ponoć po takim zabiegu golf ma całkiem nieźle się zbierać. Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na ten temat.
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
a gdzie znajdę info na ten temat
[ Dodano: 12 Sty 2009 20:32 ]
już znalazłem a tak na marginesie to mam jednego pierburga na zbyciu tylko nie jestem teraz w stanie stwierdzić jaki to model. jakby komu był potrzebny to dajcie znać.
[ Dodano: 12 Sty 2009 20:56 ]
... i jeszcze jedno. czy ktoś wie czy jest duża różnica w osiągach bo szukałem i nie mogłem znaleźć.
[ Dodano: 12 Sty 2009 20:32 ]
już znalazłem a tak na marginesie to mam jednego pierburga na zbyciu tylko nie jestem teraz w stanie stwierdzić jaki to model. jakby komu był potrzebny to dajcie znać.
[ Dodano: 12 Sty 2009 20:56 ]
... i jeszcze jedno. czy ktoś wie czy jest duża różnica w osiągach bo szukałem i nie mogłem znaleźć.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
U mnie spalanie bylo takie samo albo nawet ciut mniej moglem zejsc i to przy lepszych osiagach :green_fuck:andrew19_86 pisze:róznica jest odczuwalna,ale spalanie też ciut rośnie
Ogolnie fajnie sie jezdzi, tylko jak sie ochlodzi to ssanie moze wkurzac i tylko tyleJOHNNY* pisze:Czy warto sie w to bawic...? bo póki nie będę miał silnika do swapa to bym sobie pokombinował w wolnym czasie
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
choćby tyle,że trzeba opracowac jakąś rączke do ręcznego podciągania ssania jak np w FSO 1500,kto miał ten wie
nie ma automatycznego puszczania ssania jak w Pierburgu
nie ma automatycznego puszczania ssania jak w Pierburgu
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2009 16:58 przez Leon_Wechtel, łącznie zmieniany 1 raz.
:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
owszem,trzeba najpierw zdobyc..... ale jakby co mam na zbyciu.
Sama linka pasuje podobno od cinquecento z lekkimi modami ocywiście.
Sam miałem takiswap gaźnika robic ale w międzyczasie kupiłem kompletny silnik PB GTI więc gaźnik i rączka ssania do sprzedania
Sama linka pasuje podobno od cinquecento z lekkimi modami ocywiście.
Sam miałem takiswap gaźnika robic ale w międzyczasie kupiłem kompletny silnik PB GTI więc gaźnik i rączka ssania do sprzedania
:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]