[mk3] In.pro + xenon hid 6000k dziwny kolor
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk3] In.pro + xenon hid 6000k dziwny kolor
Witam, ukończyłem dzisiaj montaż zestawu z tematu i zauważyłem że na prawym xenonie po obwodzie światła jest żółty przechodzący w niebieski kolor, natomias ze środka wydostaje się światło w normalnym kolorze, wie ktośmoże dlaczego tak się dzieje i jak to moge naprawić? dodam że lewa lampa świeci normalnie ;] może ma troche żółtej barwy na brzegach ale ogólnie ujdzie.
Barabian, ustaw najpierw lampy, i przed tym sprawdz czy dobrze HID wsadziłeś, bo może żaróka krzywo świeci i dlatego masz kolory widma lipne.
Jak to zrobisz to będziesz mógł sprawdzić czy wszystko jest O.K. Jak wyjdzie lipa no to ...chyba raczej napisać do sprzedawcy czy miał takie przypadki. Znając źródło twoich zakupów wiem że otrzymasz profesjonalną odpowiedź.
Jak to zrobisz to będziesz mógł sprawdzić czy wszystko jest O.K. Jak wyjdzie lipa no to ...chyba raczej napisać do sprzedawcy czy miał takie przypadki. Znając źródło twoich zakupów wiem że otrzymasz profesjonalną odpowiedź.
soczewka?
predzej bym uwazal ze to zarnik ma lekko inny odzcien a nie soczewka...
niech ew wlozy zwykle zarowki i sprawdzi...
predzej bym uwazal ze to zarnik ma lekko inny odzcien a nie soczewka...
niech ew wlozy zwykle zarowki i sprawdzi...
Ostatnio zmieniony pn sty 12, 2009 14:14 przez MAPET, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !