Witam Panowie..
Mam następujący problem. Jakiś czas temu zakupiłem MK4. Dostałem wszystkie kluczyki (scyzoryki). Postanowilem sprawdzic zapasowy. Okazalo sie że pilot otwiera ale juz nie zamyka samochodu. Jaka moze byc przyczyna i ewentualny koszt naprawy pilota.
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie centralnego zamka. Zdarza się ze zamknie samochod i uaktywni immobilaiser za pierwszym razem a czasem zdarza sie ze immobilaiser (mrygniecie kierunkami) uaktywni sie dopiero za drugim lub nawte trzecim wcisnienciem przycisku na pilocie (tym sprawnym). Przy wciskaniu na "zamkniecie" slychac jak by cos "ryglowalo" jedne (raz sa to lewe tylne a raz lewe przednie) drzwi i po takich trzech probach wszystko gra..
(MK4) Pilot w scyzoryku w "polowie" działa..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
(MK4) Pilot w scyzoryku w "polowie" działa..
Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2009 15:19 przez lordman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ma3iek
- G.T.I.
- Kontakt:
Też to mamlordman pisze:Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie centralnego zamka. Zdarza się ze zamknie samochod i uaktywni immobilaiser za pierwszym razem a czasem zdarza sie ze immobilaiser (mrygniecie kierunkami) uaktywni sie dopiero za drugim lub nawte trzecim wcisnienciem przycisku na pilocie (tym sprawnym). Przy wciskaniu na "zamkniecie" slychac jak by cos "ryglowalo" jedne (raz sa to lewe tylne a raz lewe przednie) drzwi i po takich trzech probach wszystko gra..