panowie co to za silnik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
panowie co to za silnik
Witam panowie. jak w temacie. co to za silniczek ila ma koni i jakie ma oznaczenie bo ja niestety nie wiem i koles ktory sprzedaje niestety tez... pozdrwiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2009 23:54 przez newswen, łącznie zmieniany 1 raz.
ale w czym, gdzie, co i jak?
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
rownie dobrze moze to byc RVchosen pisze: nei syncro to albo PF albo PB. Roznia sie tym ze PB nie ma sondy i KATA
akurat tutaj nie widać czy ma chłodniczkę oleju bo zasłania wąż od chłodnicy. Nie wiem też czy aby przypadiem aprat zapłonowy nie ma siłownika podcisnieowego ale chyba nie , (tzw ufo)
nie ma też osłonki uziemiającej (nie wiem jak to nazwać) na kopułce
Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2009 01:21 przez sas_gti, łącznie zmieniany 2 razy.
sas_gti napisał/a:
Nie wiem też czy aby przypadiem aprat zapłonowy nie ma siłownika podcisnieowego ale chyba nie
nie ma też osłonki uziemiającej (nie wiem jak to nazwać) na kopułce.
Panowie nie wysmiejcie mnie ale nie znam sie na silnikach zbytnio.
czy bez tych powyzszych rzeczy mozna bez problemu jezdzic, przynajmniej zeby przejechac do domu po zakupie ok. 500km.??
pozdro.
Nie wiem też czy aby przypadiem aprat zapłonowy nie ma siłownika podcisnieowego ale chyba nie
nie ma też osłonki uziemiającej (nie wiem jak to nazwać) na kopułce.
Panowie nie wysmiejcie mnie ale nie znam sie na silnikach zbytnio.
czy bez tych powyzszych rzeczy mozna bez problemu jezdzic, przynajmniej zeby przejechac do domu po zakupie ok. 500km.??
pozdro.