pojemność 1.8 brak nr silnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
To nie tak ,tu chodzi o sam silnik to ,że ADZ to wiadomo bo wszędzie jest opisane ,obawy ma takie ,że mógł byc silnik wymieniony,a wtedy wiadomo osprzęt zostaje od ADZdrill pisze:mozesz uprawdopodobnic wersje ostateczna sprawdzajac jaki nr katalogowy ma wybity sterownik w podszybiu oraz jak wyglada tlumik srodkowy pod autem... jesli rurka to aam, a jesli bardziej kwadratowy to adz...
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2009 10:37 przez edzio, łącznie zmieniany 1 raz.
No koledzy wszystko się już wyjaśniło.
Byłem dzisiaj u mechaników i przetarliśmy to bardzo drobnym papierkiem i okazało się że nr są ale bardzo słabo widoczne nie zostały zbyt starannie wytarte i jest to silnik ABS czyli jest to 90km jednostka nie jest źle ważne że to nie AAM wiadomo osprzęt został od ADZ
Olej zmieniłem po zaglądnięciu w wiaderko się zastanawialiśmy ile lat on na tym czymś jeździł gęsty i czarny jak smoła teraz jest 10w40 i od razu inaczej rozrusznik kręci
No i w końcu ABS zadziałał VAG wszystko rozwiązał:0
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi.
DO ZAMKNIĘCIA
Byłem dzisiaj u mechaników i przetarliśmy to bardzo drobnym papierkiem i okazało się że nr są ale bardzo słabo widoczne nie zostały zbyt starannie wytarte i jest to silnik ABS czyli jest to 90km jednostka nie jest źle ważne że to nie AAM wiadomo osprzęt został od ADZ
Olej zmieniłem po zaglądnięciu w wiaderko się zastanawialiśmy ile lat on na tym czymś jeździł gęsty i czarny jak smoła teraz jest 10w40 i od razu inaczej rozrusznik kręci
No i w końcu ABS zadziałał VAG wszystko rozwiązał:0
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi.
DO ZAMKNIĘCIA
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2009 18:56 przez piertn, łącznie zmieniany 1 raz.
Oto mój nowy nabytek. Bon Jovi.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=210301
Zapraszam do oceny i podpowiedzi.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=210301
Zapraszam do oceny i podpowiedzi.