DZI TI AJ od bossmana (aktualizacja str. 53)
Moderator: G0 Karcio
Bossman, Golfik zaiste zajebiaszczy
Super pomysł z tymi ori felami od GTI w czarnym lakierze, gratuluję samozaparcia w modach i kombinacjach z felunkiem, pozdrawiam
Super pomysł z tymi ori felami od GTI w czarnym lakierze, gratuluję samozaparcia w modach i kombinacjach z felunkiem, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz sty 04, 2009 22:25 przez Zybi236, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- mlody87
- Gadatliwa bestia
- Auto: MK3 USA Turbo i MK4 GTD
- Silnik: auq+
- Kontakt:
juz Ci mówie to nie bedzie wygladało bo te lampy nie pasują do ciemnego .... hehe a swoją drogą to myslałem ze bede jednym z nielicznych co mają takie lampki a tu przyjdzie Bossman, i sobie kupi takie same ....Bossman pisze:no własnie sam nie wiem jak to będzie wyglądało, wkoncu bede je musiał załozyc na auto.
VW forever..
czy ja wiem...zawsze jakoś własnei ozywią ciemną dupe golfa.... mi sie wydaje,ze bedą lepiej pasowały niz black magic, które by się zlały z całosciąmlody87 pisze:juz Ci mówie to nie bedzie wygladało
oj, no a jak nie będą pasowały to się sprzeda i się poszuka to co miało być :green_fuck:
a Ty masz identyczne????? myslałem,że Ty masz klirymlody87 pisze: swoją drogą to myslałem ze bede jednym z nielicznych co mają takie lampk
p.s.Poluję jescze na kilka gratów między innymi na czerwone pasy, więc sory Młody ale nie będziesz jedynym
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 15:15 przez Bossman, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
no napewno będę lakierował listwy , bo zderzaki teraz całe są w kolor i dziwnie przy nich wyglądają czarne listewki....no i tak pomyslałem,ze moze pojsc krok dalej i dac w lakier nakładki na błotniki.... szzerze, to sam się trochę boję efektu, ale widziałem kilka fotek i nawet mi się podobałovwosiu pisze:i dobrze mi się obiło w oczy że chcesz lakierować nakładki na błotniki ? czy ja wiem
Jeśli to zrobię i okaze się totalna kiszką, to zawsze można załozyc nowe nakładki i zostawic je czarne
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to ściągnij całkiem nakładki i daj wąskie listwy w kolor nakładki na progi zostawBossman pisze:bo zderzaki teraz całe są w kolor i dziwnie przy nich wyglądają czarne listewki....no i tak pomyslałem,ze moze pojsc krok dalej i dac w lakier nakładki na błotniki.... szzerze, to sam się trochę boję efektu, ale widziałem kilka fotek i nawet mi się podobało
no polakieruj zobaczymy może akurat będzie dobrze a jak nie to
Bossman pisze:Jeśli to zrobię i okaze się totalna kiszką, to zawsze można załozyc nowe nakładki i zostawic je czarne
Tu sie z toba nie zgodze Ja mialem golfa z ciemny lakierem, a pasowaly idealnie Najpierw niech zalozy i dopiero bedziemy oceniac, nie widzac jak to wyglada nie ma co gdybacmlody87 pisze:juz Ci mówie to nie bedzie wygladało bo te lampy nie pasują do ciemnego .... hehe a swoją drogą to myslałem ze bede jednym z nielicznych co mają takie lampki a tu przyjdzie Bossman, i sobie kupi takie same ....Bossman pisze:no własnie sam nie wiem jak to będzie wyglądało, wkoncu bede je musiał załozyc na auto.
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 17:09 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Bossman, jest gitez majonez brakuje kilku czerwonych elementow zeby pasowalo calkiem pieknie do czerwonego rantu felgi;)
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
zawsze sie zastanawiam czemu wszyscy zakłądaja wąskie listewki?? Ja chcę pomalować te szerokie, bedzie źle??GRZANA pisze:ja tez jestem za tym zeby zdjac nakladki na blotniki i zalozyc waskie listwy
Nakładek na błotniki nie zdejmę na 100%, ewentualnie, tak jak mówiłem, je pomaluję, ale to jeszcze do przemyślenia, do wiosny troche czasu jeszcze zostało
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pod spodem pewnie rude korniki swoje gniazdo maja wiec tez bym nie ściągał :green_fuck:Bossman pisze:Nakładek na błotniki nie zdejmę na 100%,
jak ściągają nakładki na błotniki to brakuje krotkich listewek na błotnikach a one sa tylko wąskie i calość wąska by pasowało maluj tak jak jest jak będzie brzydko to sie zmieni
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to skoro tak, to jezeli pomalujesz same listwy a nakladek nie to pupa z tego wyjdzie :/ najlepsza opcja wg mnie to pomalowac gore zderzaka na czarno a jak nie to calosc w kolor, ale w mk3 te nakladki w kolorze wygladaja tak jakby cos z blotnikiem bylo niteges :/ wiec mi najbardziej widzi sie opcja zderzaka w czerniBossman pisze:Nakładek na błotniki nie zdejmę na 100%, ewentualnie, tak jak mówiłem, je pomaluję, ale to jeszcze do przemyślenia, do wiosny troche czasu jeszcze zostało
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]