AFT migająca kontrolka cisnienia oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
AFT migająca kontrolka cisnienia oleju
witam szukalem troche w archiwum ale mimo to prosze o jakies podpowiedzi, ostatnio kilka razy zaczela mi migac kontrolka od ciśnienia oleju ale tylko po wlaczeniu na luz a brzeczyk sie nie odzywal tylko kontrolka migala (po wrzuceniu biegu przestaje migac), mam przejechane na tym oleju prawie 11000 km i niedlugo szykuje sie do wymiany. czy moze byc to wina np filtra oleju bo tak gdzies wyczytalem na forum? jak myslicie?
daro
WITAM JA MAM WŁAŚNIE TO SAMO TYLKO U MNIE CZASAMI MRUGA KONTROLKA OLEJU JAK JEZDZE NA GAZIE -STAN OLEJU ZGODNY Z BAGNETEM NIEWIEM CO MOZE BYC PRZYCZYNA TEGO MRUGANIA NADMIENIAM ZE AUTO ODRAZU MI GASNIE JEZELI KONTROLKA ZACZYNA MIGAC,PRZELANCZAM NA BENZYNE ODPALAM I JADE DALEJ,JEZELI KTOS JUZ MIAL TAKI PROBLEM I SIE GO POZBYL TO PROSZE BADZO NAPISAC JAK -GOLF 3 AFT 1.6 101 KM 8V -
kolego w reklamie pracujesz czy jak (caps lock)takito pisze:WITAM JA MAM WŁAŚNIE TO SAMO TYLKO U MNIE CZASAMI MRUGA KONTROLKA OLEJU JAK JEZDZE NA GAZIE -STAN OLEJU ZGODNY Z BAGNETEM NIEWIEM CO MOZE BYC PRZYCZYNA TEGO MRUGANIA NADMIENIAM ZE AUTO ODRAZU MI GASNIE JEZELI KONTROLKA ZACZYNA MIGAC,PRZELANCZAM NA BENZYNE ODPALAM I JADE DALEJ,JEZELI KTOS JUZ MIAL TAKI PROBLEM I SIE GO POZBYL TO PROSZE BADZO NAPISAC JAK -GOLF 3 AFT 1.6 101 KM 8V -
- krzaś
- Użytkownik
- Kontakt:
Jeśli posiadacie MFA w waszych autkach to sprawdzcie jaką macie temp.oleju w momencie włączenia się kontrolki od oleju. Moze to nie wina czujników tylko za wysoka temp. oleju.
Jak jest za wysoka temp. oleju to też zapala się kontrolka od cisnienia oleju i gasnie autko.
Jak jest za wysoka temp. oleju to też zapala się kontrolka od cisnienia oleju i gasnie autko.
Zapraszamy http://cb-pomorze.pl/viewtopic.php?t=32#top